Η Nespresso λανσάρει τη μηχανή Umilk, η οποία διαθέτει ενσωματωμένο το ιδανικό εξάρτημα για αφρόγαλα

Στη συνεχή αναζήτησή της να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία καφέ η Nespresso διευρύνει τη σειρά μηχανών U, λανσάροντας τη μηχανή Umilk. Η μηχανή Umilk επιτρέπει την παρασκευή των αγαπημένων μας Εκλεκτών Ποικιλιών καφέ με μία μόνο κίνηση, έχοντας παράλληλα ενσωματωμένο το κατάλληλο εξάρτημα για αφρόγαλα για τους λάτρεις του καφέ με γάλα. Το νέο εξάρτημα για αφρόγαλα Aeroccino3, το οποίο είναι ενσωματωμένο στη μηχανή Umilk, αποδίδει το ιδανικό αφρόγαλα για ζεστές και κρύες συνταγές καφέ με γάλα.

Διαθέτοντας μοντέρνο και έξυπνο design, η μηχανή Umilk μπορεί να ταιριάξει σε κάθε σύγχρονο χώρο, προσφέροντας παράλληλα μοναδικό καφέ. Εύκολη και ευχάριστη στη χρήση, η μηχανή Umilk είναι η πιο κατάλληλη για εκείνους που αναζητούν απλές σύγχρονες λειτουργίες, μοντέρνο design και τον υψηλότερης ποιότητας καφέ.
Η μηχανή Umilk με ενσωματωμένο Aeroccino αποτελεί την πιο μοντέρνα μηχανή που προορίζεται για την παρασκευή συνταγών καφέ με γάλα (cappuccino, latte macchiato, freddo cappuccino κ.ά.). Το νέο Aeroccino εξασφαλίζει το ιδανικό αφρόγαλα για ζεστές και κρύες συνταγές καφέ με γάλα. Η μηχανή Umilk, όπως και όλες οι μηχανές της σειράς, μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την εσωτερική διαρρύθμιση του κάθε χώρου. Έχοντας πάντα την υπογραφή της Nespresso η μηχανή διατίθεται σε δύο χρώματα- Άσπρο και Μαύρο.

Χάρις στη λειτουργία της μηχανής Umilk που απομνημονεύει τον αγαπημένο μας καφέ (ristretto, espresso ή lungo) οι λάτρεις του καφέ δεν χρειάζεται καν να επιλέξουν την προτιμώμενη ποσότητα καφέ. Η μηχανή είναι έτοιμη προς χρήση μέσα σε μόνο 25 δευτερόλεπτα, και χάρη στον αυτόματο μηχανισμό της η εκχύλιση του καφέ και η απόρριψη της κάψουλας γίνονται αυτόματα, εξασφαλίζοντας απόλυτη ευκολία και καθαριότητα. Οι έξυπνες λειτουργίες της μηχανής Umilk δεν σταματούν εδώ: Η μηχανή μας θυμίζει να γεμίσουμε το δοχείο νερού και να αδειάσουμε το δοχείο χρησιμοποιημένων καψουλών. Ταυτόχρονα μας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσουμε ψηλό ποτήρι για να παρασκευάσουμε εύκολα τέλειο freddo espresso ή freddo cappuccino. Η μηχανή Umilk διαθέτει εξαιρετικό ενεργειακό προφίλ και απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 9 λεπτά μη χρήσης.
Αυτές είναι μερικές …λαχταριστές ιδέες για να φτιάξεις και να απολαύσεις τον Nespresso σου!

Η μηχανή Umilk, όπως και όλες οι μηχανές της σειράς U, είναι διαθέσιμη στις Nespresso Boutiques, στο online κατάστημα της Nespresso www.nespresso.gr και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης της Nespresso Hellas.

Advertisement

Read More

And More