Η Nicki Minaj ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε! Ο άντρας της είχε καταδικαστεί για βιασμό και ανθρωποκτονία

Πριν λίγες ώρες, η Nicki Minaj έκανε την πιο χαρμόσυνη είδηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η διάσημη και άκρως επιτυχημένη ράπερ ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε τον σύντροφό της Kenneth Petty, μετά από έναν χρόνο σχέσης. Πιο συγκεκριμένα, η Nicki δημοσίευσε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων, όπου απεικονίζονταν δυο κούπες με τις λέξεις «κύριος» και «κυρία» και δίπλα τους δυο καπέλα που έγραφαν «γαμπρός» και «νύφη».

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά το νέο της όνομα (παίρνοντας το επώνυμο του συζύγου της) και την ημερομηνία του γάμου τους, που ήταν 21 Οκτωβρίου του 2019. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δεν μας έδωσε άλλες λεπτομέρειες για τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής της, ωστόσο το καλοκαίρι είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι θα κρατήσει σε χαμηλούς τόνους τον γάμο της, ωστόσο θα κάνει ένα τεράστιο πάρτι για να το γιορτάσει.

https://www.instagram.com/p/B357b7xHN_0/

Η ίδια είναι πολύ ερωτευμένη με τον – πλέον – σύζυγό της, ο οποίος το 1995 καταδικάστηκε για απόπειρα βιασμού και έμεινε στη φυλακή για περίπου τέσσερα χρόνια. Αφού βγήκε, δικάστηκε ξανά το 2006 για ανθρωποκτονία. Όταν αποκαλύφθηκε η ιστορία του, η Nicki Minaj τον υπερασπίστηκε με νύχια και με δόντια.

Read More

And More