Η Nicki Minaj έγραψε ιστορία ως η πλουσιότερη γυναίκα της ραπ μουσικής!

Η Nicki Minaj έγραψε ιστορία ως η πλουσιότερη γυναίκα της ραπ μουσικής. Τα έσοδα της ράπερ από το Τρινιντάντ ανήλθαν στα 100 εκατομμύρια δολάρια, ανακοίνωσε η δισκογραφική της εταιρεία, Young Money στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε ανάρτηση στο Twitter, η δισκογραφική εταιρία δημοσίευσε φωτογραφία της ράπερ με τίτλο “Η Nicki Minaj έχει γίνει η πρώτη γυναίκα ράπερ στην ιστορία με έσοδα 100 εκατομμυρίων δολαρίων”.

Τα περιουσιακά της στοιχεία υπερβαίνουν κατά πολύ εκείνα της Queen Latifah (60 εκατομμύρια δολάρια), της Missy Elliott (50 εκατομμύρια δολάρια) και της Lil Kim (18 εκατομμύρια δολάρια). Τον Σεπτέμβριο του 2019, η Minaj ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τη μουσική, ωστόσο έκανε μεγάλη επιστροφή με την επιτυχία “Yikes” στις αρχές του 2020.

Η Nicki Minaj εισήλθε στη μουσική σκηνή το 2009 με τη Young Money του ράπερ Lil Wayne. Μετά από 11 χρόνια στη μουσική βιομηχανία έφερε επανάσταση για τις γυναίκες ράπερ. Στη διάρκεια της καριέρας της, η Nicki Minaj κυκλοφόρησε τέσσερα άλμπουμ, που έγιναν πλατινένια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More