Η Νίκη Πόντε του X-Factor μιλάει για τη Eurovision και τα προσωπικά της!

Η 19χρονη παίκτρια του X-factor, Νίκη Πόντε, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”People”, δήλωσε ότι στόχος της με την παρουσία της στη σκηνή, είναι να κάνει τους άλλους να ξεχάσουν προσωρινά την κρίση και να περάσουν καλά.

Αυτό το διάστημα είναι μόνη της και όπως δήλωσε, η δημιουργία μίας σχέσης είναι το τελευταίο πράγμα που έχει στο μυαλό της αυτή τη στιγμή, αφού όπως τόνισε, είχε αγόρια στο παρελθόν, αλλά από αυτή την εμπειρία συμπέρανε πως είναι καλύτερα να είσαι μόνη σου. Παραδέχτηκε ότι έχει πληγωθεί στη ζωή της και ίσως ξαναερωτευτεί στα 30 της! Παρόλ’ αυτά, θέλει ο άντρας να είναι προσγειωμένος και να μην είναι αλαζόνας.

Δεν ονειρεύεται να γίνει διάσημη ή δισεκατομμυριούχος, αφού μοναδικός της στόχος είναι να είναι επιτυχημένη στη δουλειά της. Θα της άρεσε πολύ να τραγουδάει στα μπουζούκια και σοκαρίστηκε ευχάριστα, όταν η Κατερίνα Γκαγκάκη την ενημέρωσε πως ήταν μία εκ των υποψηφίων, για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Εurovision.

Δυνατό της σημείο είναι ότι δουλεύει πραγματικά σκληρά και χαρακτηρίζεται από τελειομανία και πολύ ευαισθησία, κάτι που η ίδια δεν θεωρεί καλό για τα προσωπικά της.

Τέλος, σε περίπτωση που την επέλεγαν για τη Eurovision και οι ξένοι δημοσιογράφοι τη ρωτούσαν για τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει η Ελλάδα, η ίδια θα δήλωνε πως ”σε δύσκολες εποχές, όπως είναι η σημερινή για την Ελλάδα, καλό θα είναι οι άνθρωποι να συμμαχούν μεταξύ τους, αντί να είναι ο ένας εναντίον του άλλου.”

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More