Η Νικολέτα Ράλλη για τη διαρροή φωτογραφιών της: «Άρχισαν πάλι να μου τις στέλνουν, αντί να φοβηθούν»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Νικολέτα Ράλλη, η οποία αποκάλυψε πως μετά τα όσα είπε στην εκπομπή της για τη δική της περιπέτεια με τη διαρροή φωτογραφιών της από προσωπικές της στιγμές, άρχισαν πάλι κάποιοι να της τις στέλνουν σε μηνύματα.

«Το είχε δει όλη η Ελλάδα όταν είχε γίνει το θέμα αλλά τότε δεν ήταν τόσο γνωστή η παραβίαση προσωπικών δεδομένων, στιγμών και φωτογραφίών. Δεν είναι κάτι που είχε κρύψει αλλά άλλο είναι να συζητάς κάτι όταν έχει γίνει και άλλο μετά από έξι χρόνια. Είναι πολλά τα χρόνια. Δεν είναι κάτι που με ταράζει πλέον καθόλου.

Χθες όταν βγήκα και το είπα αυτό, άρχισαν πάλι να μου στέλνουν μηνύματα αγόρια. Άρχισαν να μου στέλνουν πάλι τις φωτογραφίες και πάλι κάποιες που δεν είμαι εγώ. Αντί να φοβηθούνε… Δηλαδή, όταν βλέπεις προφιλ αληθινά και κάποια που είναι με τη γυναίκα τους στη φωτογραφία προφίλ, δε μπορώ να καταλάβω, δε φοβούνται; 

Το μαθαίνεις από καλοθελητές αυτό που στα στέλνουν,  και υπάρχουν και οι πραγματικά καλοί άνθρωποι που σου λένε ότι έχει γίνει αυτό και αυτό που δε θα σου στείλουν καν τη φωτογραφία. Θυμάμαι ότι επειδή ήθελα να ελέγχω τι γίνεται και να κατεβάζω πράγματα, έτρεμα μη χάσω καμία εξέλιξη και δε πήγαινα ούτε σινεμά για να μη χάσω καμία εξέλιξη στο κινητό μου. Δεν ήθελα να μου κλείνει ποτέ το κινητό. 

Μου έστειλε προχθές screenshot ένα παιδί από μια ομαδική συνομιλία ενός πολύ γνωστού ραδιοφώνου με αντρικό κοινό και είναι ένας εκεί μέσα που λέει “μάγκες για να τσεκάρετε αυτό που είπε η Ράλλη σήμερα στην εκπομπή μπείτε σε αυτό το link” και έστειλε link με τις φωτογραφίες μου» είπε η Νικολέτα Ράλλη

Read More

And More