Η Νικολέττα Ράλλη φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την κόρη της: Η βάφτιση και οι δύσκολες στιγμές στο μαιευτήριο

Η Νικολέττα Ράλλη φωτογραφίζεται για πρώτη φορά μαζί με την εννέα μηνών κόρη της, Σοφία, για τις ανάγκες του περιοδικού Hello και μιλάει για τη βάφτιση και τον γάμο της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο, για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση της κόρης της. Παράλληλα, αποκαλύπτει αν είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Για τον γάμο και τη βάφτιση της κόρης της: “Η βάφτιση της Σοφίας θα γίνει φέτος το καλοκαίρι. Όσον αφορά στον γάμο μας δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία με τον Μιχάλη αλλά θέλω να είναι ένα πάρτι για τους φίλους μας”.

Για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη: “Πήρα σχεδόν 30 κιλά στην εγκυμοσύνη. Με απασχολεί να επανέλθει το σώμα μου όχι όμως εμμονικά”.

Για τις δυσκολίες μετά τη γέννηση της κόρης της: “Στο μαιευτήριο είχα πάθει κάτι σαν κρίσεις πανικού. Έκλαιγα χωρίς συγκεκριμένη αφορμή. Ακόμα δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί ένιωθα τόσο φόβο και ανασφάλεια. Όσο προετοιμασμένη κι αν είναι μια κοπέλα ψυχολογικά και σωματικά, ο τοκετός είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Προσωπικά η αποθεραπεία από την καισαρική με ζόρισε πολύ”. 

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού: “Στην παρούσα φάση σίγουρα δεν είναι προτεραιότητά μας με τον Μιχάλη ένα δεύτερο παιδί. Δεν είμαστε όμως αρνητικοί”.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More