Η οικογένεια Ρουβά τραγουδάει στο αμάξι! Το βίντεο που θα σε κάνει να λιώσεις

Η οικογένεια Ρουβά αγαπά τη μουσική. Δεν είναι μόνο ο Σάκης Ρουβάς που, μετά από 26 χρόνια ανοδικής πορείας, μας το επιβεβαιώνει. Την ίδια αγάπη μοιράζονται και η Κάτια Ζυγούλη με τα παιδιά τους. Μας το απέδειξαν με ένα απίθανο βίντεο που μοιράστηκε ο κορυφαίος Έλληνας σταρ στα social media του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.

Στο βίντεο βλέπουμε την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη να τραγουδούν, τον μπαμπά τους να χορεύει και την Κάτια να έχει αναλάβει τον ρόλο του εικονολήπτη. Μία από τις πιο όμορφες οικογενειακές στιγμές που μας δείχνουν το κλίμα που επικρατεί στο σπίτι της οικογένειας. Φυσικά, κατάφεραν να μας ξεσηκώσουν με το τραγούδι “Human”.

Σε αυτό το κλίμα θα είναι και ο γάμος του λαμπερού ζευγαριού που θα γίνει στις 3 Ιουλίου. “Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό το γεγονός ότι όλες τις προετοιμασίες τις κάνουμε όλοι μαζί. Απολαμβάνουμε να βλέπουμε τα παιδιά να δοκιμάζουν τα ρούχα τους ως παρανυφάκια και να προσπαθούν, γεμάτα ενθουσιασμό και αγάπη, να μάθουν τι πρέπει να κάνουν. Αισθάνονται ότι έχουν να διεκπεραιώσουν μία πολύ σοβαρή αποστολή”, είχε πει η Κάτια Ζυγούλη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις λεπτομέρειες του γάμου του Σάκη και της Κάτιας

Read More

And More