Η Όλγα Τρέμη τσακώθηκε με γείτονά της για τον ακάλυπτο της πολυκατοικίας!

Σε σύγκρουση, που έφθασε μέχρι την απόστολή εξώδικου, ήρθε με το γείτονά της η Όλγα Τρέμη εξαιτίας του ακάλυπτου χώρου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος”, ένας από τους ένοικους της πολυκατοικίας στην οδό Ρηγίλλης, όπου διαμένει η γνωστή δημοσιογράφος με τον σύζυγό της , πήρε την πρωτοβουλία να διαμορφώσει τον ακάλυπτο χώρο, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνη την κα Τρέμη.

Το TLIFE επικοινώνησε με την δημοσιογράφο του “Πρώτου Θέματος” και έμαθε από πρώτο χέρι τι συνέβη στην πολυκατοικία, όπου μένει η Όλγα Τρέμη. ”Ξεκίνησε ένας καβγάς μεταξύ της κυρίας Τρέμη και του επιχειρηματία Νίκου Χήρα που μένει στην ίδια πολυκατοικία με εκείνη. Ο επιχειρηματίας που είναι γνωστός για τις δραστηριότητές του στο Real Estate πήρε την πρωτοβουλία να διαμορφώσει πολύ όμορφα τον ακάλυπτο της πολυκατοικίας. Εκείνος διαμένει στο ισόγειο, κάτι που σημαίνει πως βλέπει κατ’ ευθείαν αυτόν το χώρο και αποφάσισε να τον αλλάξει και έτσι κάλεσε έναν designer”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Γαβαλά.
Όπως φαίνεται, όμως, η Όλγα Τρέμη και δυο ακόμη ένοικοι της πολυκατοικίας δεν χάρηκαν ιδιαίτερα με τις αλλαγές και αντέδρασαν αμέσως. “Τους ενόχλησε πολύ η ηχορρύπανση, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα. Αυτήν τη στιγμή έχουν στείλει εξώδικο στον κ. Χήρα και δεν ξέρω αν θα κινηθούν και δικαστικά για το ξήλωμα του ακάλυπτου”, συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.
Ωστόσο, οι υπόλοιποι ένοικοι φαίνεται πως δεν έχουν πρόβλημα και θεωρούν πως ο ακάλυπτος έχει μεταμορφωθεί σε έναν super χώρο που διαθέτει μέχρι και προτζέκτορα που προβάλλει εικόνες του δάσους, πουλιά και τρεχούμενα νερά.
Βέβαια, προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό, αν ο επιχειρηματίας είχε τη σύμφωνη γνώμη και των υπόλοιπων ενοίκων, πριν προχωρήσει στην ανάπλαση του ακάλυπτου χώρου, ούτε είναι γνωστό αν θα φθάσουν μέχρι τα δικαστήρια, ή θα αφήσουν τα πράγματα ως έχουν.

Read More

And More