Η παρουσιάστρια του Mega επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με μία φωτογραφία

Η γνωστή παρουσιάστρια του Mega επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με μία φωτογραφία.

Ο λόγος για τη Σοφία Αλατζά, οικοδέσποινα της αθλητικής εκπομπής «Σούπερ Μπάλα live», η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Με ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram στο οποίο απεικονίζεται να χαϊδεύει τρυφερά την κοιλιά της, η Σοφία Αλατζά εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι θα γίνει πρώτη φορά μαμά και περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία στον χώρο του επίπλου, Μάνο Χατζάκη.

«Η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής μου κρύβεται στην κοιλίτσα μου! Ένα πλασματάκι που μεγαλώνει και ανυπομονούμε να το πάρουμε στην αγκαλιά μας… Θα γίνω ΜΑΜΑ! Σε ευχαριστώ Θεέ μου που μου δίνεις το πιο πολύτιμο δώρο του κόσμου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες το στιγμιότυπο παρακάτω:

Η Σοφία Αλατζά και ο Μάνος Χατζάκης γνωρίστηκαν εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού από κοινό φίλο και από τις πρώτες κιόλας ημέρες ήταν αχώριστοι. Είναι σε σχέση τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Και οι δύο ταξιδεύουν συχνά τόσο στη Θεσσαλονίκη, τόπο καταγωγής της παρουσιάστριας, αλλά και στην Κρήτη από όπου κατάγεται και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο επιχειρηματίας.

Με το καλό!

Read More

And More