Η πεθερά του Κυριάκου Μητσοτάκη παρακολούθησε την ορκωμοσία του γαμπρού της! [pics]

Στην ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα στην ορκωμοσία του εκτός από την σύζυγο και τα παιδιά του και φυσικά τις τρεις αδελφές του, Ντόρα Μπακογιάννη και Αλεξάνδρα και Κατερίνα Μητσοτάκη, βρέθηκε και η πεθερά του, η μητέρα της Μαρέβας Μητσοτάκη, Ήβη Γόντικα. (Διάβασε εδώ περισσότερα για την μητέρα της Μαρέβας Μητσοτάκη)

Πηγή φωτογραφίας: Ευαγγελία Τσικρίκα, twitter

Η μητέρα της Ήβη, είναι μια γυναίκα αρκετά δυναμική και ανεξάρτητη, η οποία -όπως λένε- δεν στεκόταν στα κοινωνικά ταμπού, αλλά πάντα ήταν σκιά της Μαρέβας και στο πλευρό της, φροντίζοντας να θωρακιστεί με δυνατές σπουδές, τις οποίες αγαπούσε και η ίδια πολύ. Δεκατρία χρόνια πριν, σε μια από τις σπάνιες κοινές συνεντεύξεις που είχε δώσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο περιοδικό «L’Officiel», η Μαρέβα είχε δηλώσει: «Ημουν συγκεντρωμένη στις σπουδές. Αλλωστε ο πρώτος χρόνος απαιτεί πολλή δουλειά και δεν είχα καιρό να ασχοληθώ με τίποτε άλλο παρά μόνο με το διάβασμα και το πώς θα πετύχω. Τα χρήματα στη ζωή του ανθρώπου δεν παίζουν καθοριστικό λόγο. Σήμερα τα έχεις και αύριο κάτι συμβαίνει και τα χάνεις. Αυτό που ποτέ δεν χάνεται είναι οι σπουδές, η μόρφωση». Και σήμερα η Μαρέβα με την μητέρα της, έχει άψογες σχέσεις κι εκείνη δεν χάνει ευκαιρία να περνά χρόνο με τα εγγόνια της, τα οποία λατρεύει.

Υπέροχες σχέσεις με την πεθερά του έχει και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρόσφατα μάλιστα δημοσίευσε στο προφίλ του στο instagram αυτή τη φωτογραφία από τα γενέθλια της κόρης του Σοφίας

 

Κατερίνα Μητσοτάκη, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη

Read More

And More