Η Πετρουλάκη βάφτισε την κορούλα της!

Την μόλις έξι μηνών κορούλα τους βάφτισαν η Ελένη Πετρουλάκη και ο συζυγός της Ίλια Ίβιτς πριν λίγες μέρες. Το γνωστό ζευγάρι προτίμησε να κάνει μια απλή τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε για τη βάφτιση της κορούλας της στην εκπομπή “10 με 1 Μαζί” καια ποκάλυψε πως νονός της κόρης της έγινε ο γυναικολόγος της. “Ήταν σε στενό κύκλο και νονός ήταν ο γυναικολόγος μου”, είπε και πρόσθεσε ότι η μικρή κόρη της οικογένειας Ίβιτς, πήρε το όνομα του μπαμπά Ίλια. “Την βαπτίσαμε Ηλιάνα. Μας άρεσε το όνομα”, είπε η Ελένη Πετρουλάκη.
Όσον αφορά στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η ίδια δήλωσε πως θέλει να περάσει λίγο χρόνο κοντά στα παιδιά της. “Θέλει χρόνο και εγώ δεν έχω. Έχω τα παιδιά. Με ένα μωρό 6 μηνών στο σπίτι δεν έχεις χρόνο. Προτεραιότητα μου είναι η οικογένεια και τα παιδιά”, σημείωσε.
Μιλώντας για το “Next Top Model”, η Ελένη Πετρολάκη ανέφερε πως δεν θα ήταν αρνητική εάν οι κόρες της τις έλεγαν ότι θέλουν να γίνουν μοντέλα, αφού όμως πρώτα είχαν σπουδάσει. “Μια γυναίκα πρέπει να έχει προσωπικότητα, σχετική μόρφωση, να μπορεί να σταθεί”, είπε, διευκρινίζοντας βέβαια ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα κορίτσια που ακολουθούν το δρόμο του μόντελινγκ.

Read More

And More