Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο TLIFE για τον ερχομό της δεύτερης κόρης της – «Είμαι ευτυχισμένη»

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη», είναι τα πρώτα λόγια που βγαίνουν από τα χείλη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, λίγες ώρες μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης της, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Φώτη Μπερνάντο. Η γνωστή ηθοποιός γέννησε με καισαρική την Πέμπτη στο μαιευτήριο «Γαία» ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3.600 γραμμαρίων και τα συναισθήματά της δεν περιγράφονται.

Όπως αποκάλυψε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το TLIFE: «Η μικρή γεννήθηκε 3.600 γραμμάρια είναι πολύ ήρεμη και ήσυχη. Θήλασε από την αρχή και αυτό με έκανε πολύ χαρούμενη γιατί είμαι υπέρ του μητρικού θηλασμού», αναφέρει και προσθέτει: «Μόλις γεννήθηκε η μικρή ζήτησα να την βάλουν κατ’ ευθείαν στο στήθος μου για να γίνει αυτό το όμορφο δέσιμο μητέρας – παιδιού. Έπιασε αμέσως στήθος για να θηλάσει και ευτυχώς και αυτήν τη φορά ήμουν καλά προετοιμασμένη».

Φυσικά, στο πλευρό της ήταν από την πρώτη στιγμή ο άντρας της Φώτης Μπερνάντο, που την στηρίζει και την βοηθά σε όλα και ανυπομονούσε να πάρει αγκαλιά την δεύτερη κόρη τους. Ενώ, και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ένιωσε μεγάλη ασφάλεια με τον μαιευτήρα  – γυναικολόγο της Χριστόδουλο Παπανικόπουλο –τον οποίο είχε κοντά της και στην πρώτη της εγκυμοσύνη και γέννα.

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η διάσημη μανούλα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο γράφοντας χαρακτηριστικά: “Καμιά λέξη δεν είναι η σωστή για να περιγράψει πώς νοιώθω… Ευγνωμοσύνη, έρωτας, αγάπη, ευτυχία, ευλογία, ολοκλήρωση.. Σας ευχαριστώ για τις ευχές και εύχομαι σε όλους σας να ζήσετε στιγμές σαν κι αυτή. Η ζωή είναι στα χέρια μας και η αγάπη είναι πάντα εκεί κοντά αρκεί να ανοίξουμε την καρδιά μας και να είμαστε έτοιμοι να τη δεχτούμε. Το κοριτσάκι μας ήρθε χθες το μεσημέρι, εύκολα και αβίαστα χάρη στον πιο φανταστικό γιατρό στον πλανήτη τον κ. Χριστόδουλο Παπανικόπουλο που υπερλατρεύω και υπέρ ευχαριστώ για χιλιάδες πράγματα…».

Τέλος, όσον αφορά την μεγάλη κόρη της, την Λυδία, όπως αποκάλυψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο TLIFE, της λείπει πολύ που δεν μπορεί να την έχει κοντά της, αλλά περιμένει να επιστρέψει στο σπίτι με το μωρό και να δει τις πρώτες της αντιδράσεις.  «Της λείπω πολύ και δεν μπορεί να καταλάβει ακόμη το γιατί η μητέρα της είναι μακριά της».

 

Read More

And More