Η Πόπη Τσαπανίδου φωτογραφίζεται μαζί με την κόρη της, Μαρίνα – Δες πόσο μοιάζουν

Η Πόπη Τσαπανίδου έζησε ένα όμορφο καλοκαίρι, αφού μετά από πολλούς μήνες είχε τη δυνατότητα να περάσει χρόνο μαζί με τις δίδυμες κόρες της που ζουν μόνιμα στην Ολλανδία. Η γνωστή δημοσιογράφος είναι μητέρα τριών κοριτσιών, στις οποίες έχει απεριόριστη αδυναμία και συχνά μιλάει δημόσια για την όμορφη σχέση που έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους. Με την πρωτότοκη κόρη της, μάλιστα, συνεργάζονται και επαγγελματικά.

Ούσα πολύ ενεργή χρήστης του Instagram, η Πόπη Τσαπανίδου τροφοδοτεί τακτικά τον προσωπικό της λογαριασμό με φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, μερικές από τις οποίες είναι με τις κόρες της. Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο μαζί με μία από τις δίδυμες κόρες της, τη Μαρίνα, στην οποία οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστές κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα.

“Είναι μικρος ο κοσμος οταν μιλαμε δε για την Ευρωπη μια κουτσουλιά, 3 ωρίτσες και ενωσες τις άκρες της. Χωρια που παντα ελεγα πως πρεπει να ζουμε για λιγο εστω καπου αλλου, να μαθουμε κουλτουρες διαφορετικές να ανοιξει το μάτι μας. Αλλά ρε παιδί μου, κάθε φορά που φεύγουν με πιάνει μια θλίψη γκρίζα και πηχτή όλη δικιά μου! Ουφ πια. Δεν τελειώνει ποτέ ε;

Υ.Γ στη φωτό η Μαρίνα μου κάνει -εμφανώς- υπομονή στο φακό για να “βγάλεις 1863 φωτογραφίες που δεν θα ξαναδεις ποτέ ρε μαμά και θα μείνουν εκεί στη μνήμη του τηλεφώνου σου” και χει φυσικά δίκιο. Σιγα να μην χρειάζομαι φωτογραφίες για να θυμηθώ το χρόνο που περάσαμε και φέτος μαζί! Αλλά αφήνω αυτό το κλικ εδώ! Love you girl”, σημείωσε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Μαμά και κόρη ποζάρουν χαμογελαστές στο φακό!

Read More

And More