Η Πόπη Τσαπανίδου βούρκωσε στον “αέρα” και ζήτησε συγγνώμη στο τηλεοπτικό κοινό – Τι συνέβη; (video)

Με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η Πόπη Τσαπανίδου φιλοξενήθηκε σήμερα το πλατό της Φαίης Σκορδά.

Λίγο μετά το ξεκίνημα της συνέντευξης, προβλήθηκε ένα βίντεο από το ξεκίνημα της καριέρας της δημοσιογράφου, όταν ακόμα ήταν ρεπόρτερ στο δελτίο με παρουσιαστή τον Τέρενς Κουίκ.

«Δεν μπορώ, θα βάλω τα κλάματα τώρα. Εξομολόγηση. Γιατί κλαίω; Γιατί είμαι σε ηλικία που οι ορμόνες κάνουν πάρτι. Αυτή είναι μια δικαιολογία. Άρα έχω το ελεύθερο να κλάψω όσο γουστάρω» είπε αυθόρμητα η Πόπη Τσαπανίδου, βουρκωμένη.

Και πρόσθεσε: «Δεύτερον, κλαίω διότι με πήγε σε χρόνια που ξεκινούσα στην τηλεόραση και είχα να μεγαλώσω παιδιά, που τότε ήταν μηνών, και έπρεπε να κάνω καριέρα για να μπορέσω να τα μεγαλώσω. Και σε μια ηλικία που το να πας παραπάνω στη δουλειά είναι απίστευτα δύσκολο. Είσαι παιδί. Πρέπει να αποδείξεις ότι μπορείς.

Βαθιά ανάσα και συγγνώμη στους τηλεθεατές. Όταν λοιπόν, είχε παίξει αυτό το βίντεο, έπειτα από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει σε μια εκπομπή. Το πόσο είχα ντραπεί. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Είναι η πρώτη φορά που το βλέπω έπειτα από τριάντα χρόνια. Για δεκάδες χρόνια ήθελα να ανοίξει η γη και να καταπιεί όποιον μιλάει γι’αυτό το βίντεο. Το θεωρούσα ντροπή».

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στον «αέρα» του Πρωινού στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More