Η πορεία για τον Αλέξη στο κέντρο της Αθήνας σε φωτογραφίες!

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε… ξανά χθες το κέντρο της Αθήνας εξαιτίας της πορείας για τα δυο χρόνια από το χαμό του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Δες τις φωτογραφίες του TLIFE από το κέντρο της πόλης

Ένταση επικράτησε στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της πορείας μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Χθες το μεσημέρι προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διαλύσουν και να αμαυρώσουν την ειρηνική πορεία μαθητών και δημοσίων υπαλλήλων, αλλά αργότερα τα κατάφεραν.

Μολότωφ στο Σύνταγμα. Οδοφράγματα στην Πανεπιστημίου. Έκαψαν ένα περίπτερο στην Κοραή. Πετροπόλεμος στα Προπύλαια μεταξύ των γνωστών κουκουλοφόρων και ανδρών της αστυνομίας.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν στα Εξάρχεια όπου εκεί οι ομάδες νεαρών παίζουν κλεφτοπόλεμο με τα ΜΑΤ, χωρίς να λείπουν οι στιγμές έντασης. Μάλιστα, άναψαν φωτιές και έστησαν οδοφράγματα στην πλατεία των Εξαρχείων, με τους κατοίκους να βγαίνουν στα μπαλκόνια και να φωνάζουν προς τα ΜΑΤ να φύγουν έτσι ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στο Σύνταγμα πριν από τις 20:00 μία ομάδα 50 νεαρών πιθανότατα μαθητές άρχισαν να πετούν πέτρες και νεράτζια προς τους αστυνομικούς μπαινοβγαίνοντας στα σκαλιά της εισόδου του ΜΕΤΡΟ. Μετά από επιχείρηση της αστυνομίας, 8 από την ομάδα προσήχθησαν και τα επεισόδια έληξαν κι αυτά με έναν νεαρό να έχει τραυματιστεί ελαφρώς.

Read More

And More