Η Priyanka Chopra αρραβωνιάστηκε με τον Nick Jonas μετά από 2 μήνες σχέσης!

Μπορεί να είναι μαζί μόλις δύο μήνες και να τους χωρίζουν περίπου 11 χρόνια αλλά η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους. Σύμφωνα με το People, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς Quantico και ο νεαρός τραγουδιστής αποφάσισαν να παντρευτούν. Η πανέμορφη ηθοποιός και ο 25χρονος καλλιτέχνης και πρώην μέλος του συγκροτήματος Jonas Brothers αρραβωνιάστηκαν στα 36α γενέθλια της Priyanka πριν περίπου μία εβδομάδα στο Λονδίνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πηγές, ο Nick Jonas έκλεισε για μία ημέρα το κατάστημα Tiffany στην Νέα Υόρκη, με σκοπό να ψάξει το πιο όμορφο μονόπετρο για την αγαπημένη του.

“Είναι πάρα πολύ χαρούμενοι! Οι φίλοι και η οικογένειά του δεν τον έχουν ξαναδεί (τον Nick) τόσο χαρούμενο όπως είναι τώρα και όλοι είναι ενθουσιασμένοι για εκείνον. Από την αρχή έβλεπε αυτή τη σχέση σοβαρά”, αναφέρουν οι πηγές στο People.

Όμως ο Nick, δεν είναι ο μόνος Jonas που παντρεύεται, καθώς και ο αδερφός του Joe ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του και πρωταγωνίστρια του Game of Thrones Sophie Turner!

Read More

And More