Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas μόλις παντρεύτηκαν!

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas μόλις παντρεύτηκαν! | tlife.gr

Είναι επίσημο! Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas, τέσσερις μήνες μετά τον αρραβώνα τους, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Ινδία! Το ζευγάρι έκανε την χριστιανική τελετή στο σπίτι της διάσημης ηθοποιού στον τόπο καταγωγής της σήμερα Σάββατο 1η Δεκεμβρίου και αναμένεται αύριο Κυριακή να ακολουθήσει και δεύτερο θρησκευτικό μυστήριο σύμφωνα με τα ήθη και έθιμα της Ινδίας.

Όπως αναφέρει το People, η Priyanka Chopra έλαμπε μέσα στο νυφικό της – δια χειρός Ralph Lauren – ενώ και ο σύζυγός της και διάσημος τραγουδιστής επέλεξε τον ίδιο οίκο μόδας για το κουστούμι του. Δεν θα γινόταν, να μην σχεδιάσει ο ίδιος ο Ralph Lauren το νυφικό της διάσημης ηθοποιού, καθώς οι δυο τους είναι στενοί φίλοι.

«Είναι πολύ σημαντικό για την Priyanka να κάνουν και μία ινδική τελετή για να τιμήσει την κληρονομιά και την κουλτούρα της, όπως ακριβώς είναι σημαντικό να κάνουν και μία τύπου δυτική τελετή, για να τιμήσουν με τον ίδιο τρόπο την χριστιανική ανατροφή του Nick. Έτσι θα κάνουν δύο τελετές», αναφέρουν οι πηγές στο People.

Παρά τα 11 χρόνια διαφορά στην ηλικία τους, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς Quantico και ο νεαρός τραγουδιστής αποφάσισαν μόλις μετά από δύο μήνες σχέσης να αρραβωνιαστούν. Η καλύτερη φίλη της Meghan Markle ερωτεύτηκε σφοδρά τον νεαρό Jonas και οι δυο τους είναι έτοιμοι να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί.

READ more