Η πρώτη βόλτα του πατέρα του Μπόρις Τζόνσον στο Πήλιο, αποκλειστικά στο Live News! Video

Η πρώτη βόλτα του πατέρα του Μπόρις Τζόνσον στο Πήλιο, αποκλειστικά στο Live News! Video | tlife.gr

Σε μια παραδοσιακή ταβέρνα, στο Χόρτο Πηλίου, έφαγε το βράδυ της Πέμπτης (2/7), ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, με «συντροφιά» το κινητό.

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον κάθεται μόνος του σε μια παραδοσιακή ταβέρνα, στο Χόρτο Πηλίου. Έχει παραγγείλει το αγαπημένο του ελληνικό φαγητό, σουβλάκι, και ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί.

Στις αποκλειστικές εικόνες του Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, τον βλέπουμε να απολαμβάνει το κρασί του. Κάποια στιγμή μιλάει στο κινητό του με μια Βρετανή δημοσιογράφο.

Παραστατικά, με το ένα του χέρι υψωμένο, της περιγράφει την περιπέτειά του, όταν δημοσιογράφοι μπήκαν μέσα στον κήπο της βίλλας του, ενώ δεν παραλείπει να της επισημάνει ότι πέρασε από όλους τους απαραίτητους ελέγχους κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Τίποτα όμως δεν του χαλά το κέφι. Χαλαρός, τρώει ακόμη και με το χέρι και ελλείψει άλλης παρέας, ασχολείται διαρκώς με το κινητό του.

Έσπασε την καραντίνα το δεύτερο βράδυ ο Στάνλεϊ Τζόνσον

Ο πατέρας του Βρετανού Πρωθυπουργού έφτασε στην Αθήνα την Τετάρτη και από εκεί ταξίδεψε για το Πήλιο, όπου διατηρεί την πολυτελή βίλλα του, με την πισίνα και τον ελαιώνα. Δεν άντεξε όμως τη μοναξιά και έσπασε την καραντίνα για να επισκεφτεί την αγαπημένη του ταβέρνα.

Η κυρία Μάρθα, ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, που εδώ και χρόνια είναι η νούμερο ένα επιλογή για την οικογένεια Τζόνσον μίλησε στο Live News.

«Όλη η οικογένεια έρχεται για φαγητό εδώ. Είναι γλυκύτατοι και ήρεμοι άνθρωποι. Δοκιμάζουν τα πάντα από την ελληνική κουζίνα»

Ένα ακόμη αγαπημένο στέκι του 79χρονου, που δηλώνει φανατικός θαυμαστής της ελληνικής κουζίνας, είναι μια παραδοσιακή ταβέρνα στην πλατεία της Αργαλαστής.

Πηγή Newsit.gr

READ more