Η Ρ. Θρασκιά μιλάει για την επιστροφή της στο Alter και την εγκυμοσύνη της!

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από την τελευταία φορά που είδαμε την Ράνια Θρασκιά να παρουσιάζει δική της εκπομπή. Σήμερα, επιστρέφει διανύει τον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης της, επιστρέφει ξανά στο Alter και δηλώνει πώς νιώθει αγωνία αλλά και χαρά.

Η γλυκιά παρουσιάστρια, σε συνέντευξη της στην Real Life μίλησε για όλους και για όλα: το Alter, την νέα εκπομπή “Υπάρχει λύση”, τα χρυσά συμβόλαια της τηλεόρασης εν μέσω κρίσης αλλά και τις στιγμές με την οικογένειά της.

Η Ράνια και η επιστροφή της στην TV
“Υπάρχει λύση” είναι ο τίτλος της εκπομπής την οποία θα παρουσιάζει από την Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου η Ράνια Θρασκιά μαζί με τον Νίκο Σαμοϊλη, αναλαμβάνοντας έτσι την απογευματινή ζώνη του Alter. Πώς νιώθει η παρουσιάστρια γι’ αυτό; “Όπως σε κάθε μου καινούρια προσπάθεια έτσι και τώρα ξεκινάμε με μεγάλο σεβασμό προς τους τηλεθεατές, πολύ μεράκι και πολύ όρεξη για δουλειά. Αισθάνομαι, λοιπόν, χαρούμενη κι ελπίζω όλα να πάνε καλά”.

Όσον αφορά το περιεχόμενο της εκπομπής; Η Ράνια Θρασκιά συνεχίζει: “Η εκπομπή λέγεται “υπάρχει λύση” και θα πρέπει να περιμένουμε να δίνει λύσεις. Αυτός είναι ο σκοπός μας και αυτή είναι η ιδέα γύρω από την οποία περιστρέφεται το στήσιμο: να βρίσκουμε λύσεις γύρω από τα σύγχρονα προβλήματα που μας απασχολούν όλους”.

Βεβαίως, ας μην ξεχνάμε ότι το Alter, κανάλι στο οποίο επιστρέφει η Ράνια Θρασκιά, είχε διακόψει απότομα την εκπομπή “Κοιτάω μπροστά”. Τότε οι σχέσεις μεταξύ καναλιού και παρουσιάστριας είχαν κλονιστεί. Αλλά σήμερα όλο αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει: “Με το Alter μας ενώνουν τρία επιτυχημένα χρόνια συνεργασίας. Η ποιότητα και το περιεχόμενο της νέας εκπομπής ήταν και ο λόγος να ξανασυνεργαστώ με το κανάλι- ακόμα και μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για την τηλεόραση.

Η Ράνια, τα χρυσά συμβόλαια και οι επιλογές του Ant1, η Ελένη Μενεγάκη
“Οι φόβοι μου είναι οι φόβοι όλου του κόσμου και προέρχονται από την ίδια ανασφάλεια για το αύριο”, απαντά η παρουσιάστρια σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν την φοβίζει κάτι όσον αφορά στο νέο της ξεκίνημα.

Και οι οικονομικές της απολαβές; Η Ράνια Θρασκιά δίνει την απάντησή της λέγοντας ότι είναι ουτοπικό να μιλάμε σήμερα για χρυσά συμβόλαια και υπέρογκες ανταμοιβές. “Οπως σε όλους τους χώρους, έτσι και στην τηλεόραση τα ποσά εξορθολογίζονται. Με αυτή τη λογική το δίλημμα για μένα δεν είναι ανεργία ή χαμηλότερες απολαβές, αλλά το να κάνω κάτι που με εκφράζει ή όχι. Θεωρώ δεδομένο ότι πλέον όλοι θα αμοιβόμαστε βάσει των νέων οικονομικών συνθηκών. Προσωπικά δεν προβαίνω σε μη απαραίτητες αγορές”.

Τι λέει, όμως, η Ράνια Θρασκιά για τις επιλογές άλλων καναλιών όπως για παράδειγμα την πρωινή ζώνη του Ant1 (να θυμηθούμε ότι η Ράνια Θρασκιά με την Σίσσυ Χρηστίδου υπήρξαν κάποτε αχώριστες φίλες!) ή την μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στην μεσημεριανή ζώνη; “Είναι έξω από την φιλοσοφία μου να σχολιάζω δημοσίως τις επιλογές και τις αποφάσεις των υπευθύνων στους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς”, απαντά η Ράνια Θρασκιά.

Η Ράνια περιμένονας το δεύτερο παιδί
Διανύοντας αισίως τον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης της στο δεύτερο παιδί ήταν πολύ λογικό να ερωτηθεί για την σχέση της με την οικογένεια καθώς και τα συναισθήματά της. Και η απάντηση που έδωσε; “Νιώθω ότι και οι περισσότερες γυναίκες που είναι στην ίδια θέση: μια απέραντη χαρά και μια τεράστια αγωνία μέχρι να κρατήσω στα χέρια μου το μωράκι μου”. Και όσο η Ράνια θα λείπει από το πλατό την εκπομπή θα αναλάβει ο Νίκος Σαμοϊλης και η δημοσιογραφική ομάδα με αρχισυντάκτρια την Χρύσα Ζορκάδη.

Read More

And More