Η Ρίκα Βαγιάννη και η δίαιτα της Eurovision!

Η Ρίκα Βαγιάννη μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για την εμπειρία της στη Eurovision αλλά και για την τηλεόραση του σήμερα. ”Το τηλεοπτικό σύστημα είναι ένα πολύ ισχυρό εμπόριο το οποίο εξαρτάται απολύτως και αποκλειστικά από τη διαφημιστική αγορά. Το δευτερόλεπτο κατά το οποίο τα πολυεθνικά accounts θα στραφούν σε ένα αποδοτικότερο τρόπο προώθησης των προιόντων τους, θα είναι και ο θάνατος της τηλεόρασης”, υποστηρίζει η παρουσιάστρια.

Στην ερώτηση για το τι γεύση της άφησε η φετινή Eurovision απαντά: ”Πείνας! Τρώγαμε πρωινό και μετά τίποτα. Τα σνακ στο στάδιο ήταν σαν διαγωνισμός μπλιαχ κι όταν σχολούσαμε όλα ήταν κλειστά. Μιλάμε έκανα ένα κορμί φιδίσιο. Η δίαιτα της Eurovision”.

Και συνεχίζει: ”Πάμε δεν πάμε στη Eurovision μου είναι προσωπικά εντελώς αδιάφορο. Αν βέβαια ήμουν στα διευθυντικά, θα προσπαθούσα με χίλιους τρόπους να εξασφαλίσω πόρους για τη συμμετοχή, γιατί πρόκειται για ένα κερδοφόρο project”.

Η Ρίκα υποστηρίζει πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να παρουσιάσει κάποιο talent show σαν το Dancing with the Stars. Ποια είναι όμως η μεγαλύτερη αποτυχία της και ποια η μεγαλύτερη επιτυχία της; ”Η μεγαλύτερη επιτυχία μου στη ζωή, είναι ότι υπήρξα απολύτως ανεξάρτητη οικονομικά από τα 17 μου. Η μεγαλύτερή μου αποτυχία, μέχρι στιγμής, είναι το γεγονός ότι δεν κατάφερα να ολοκληρώσω τις ανώτατες σπουδές μου”, δηλώνει η Ρίκα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164