Η Ρούλα απαντά στις επιθέσεις που δέχτηκε! “Είπα, ξείπα, δεν έχω δικαίωμα ν ΄αλλάξω γνώμη;”

Σιγά και μην τα κατάφερνε να συγκρατηθεί η Ρούλα και να μην απαντήσει… ατάκα και επι τόπου σε όλες αυτές τις επιθέσεις που δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες, μετά την απόφασή της να συμμετέχει στο “Just the two of us”, αφού αρχικά είχε πει το Megaλο “όχι”!

Η εθνική μας Ρούλα , – όπως την αποκαλούσαμε κάποτε, θυμάστε ; -, συνηθισμένη να μην μασσάει τα λόγια της και να μην φοβάται να πει ότι ακριβώς σκέφτεται και αισθάνεται με το που εμφανίστηκε στην σκηνή του “Just” πέρασε στην αντεπίθεση και με τον δικό της μοναδικό τρόπο έδωσε τις απαντήσεις τις σε όλα αυτά που ακούστηκαν και γράφτηκαν για ΄κείνη τα δύο τελευταία 24ωρα!

Ετσι, πήρε… αμπάριζα και βγήκε η Ρούλα λέγοντας χαρακτηριστικά “είπα, ξείπα, όλοι έχουμε δικαίωμα να αλλάζουμε γνώμη” και πως “η ελληνική τηλεόραση έχει γίνει πλέον λαικό δικαστήριο”! Καλό ε;

Και για να είστε καλά διαβασμένοι ιδού οι δηλώσεις της Ρούλας για το “Just” και την συμμετοχή της :

“…Έχει γίνει ένα σίριαλ, συζητείται πολύ, έχει καταντήσει η τηλεόραση λαϊκό δικαστήριο. Είπα – ξείπα! Τελεία. Ένας λόγος ,λοιπόν, που είπα το “ναι” είναι ότι οι άνθρωποι συνηθίζουν τις αλλαγές, όπως επίσης έχουν το δικαίωμα να αλλάζουν και γνώμη. Άλλαξα λοιπόν γνώμη και είπα “τί ώραία τι καλά, θα έχω παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια και όχι μια οποιαδήποτε άλλη, θα περάσω καλά, γι ΄αυτό και θα το κάνω”. Και νομίζω ότι όλοι αυτή την εποχή έχουμε ανάγκη να περάσουμε καλά. Αν δεν περάσω καλά και στεναχωρηθώ, θα φύγω, πες το στο Mega Mou…»

Read More

And More