Η Σάρα Εσκενάζυ υποψήφια στις δημοτικές εκλογές – Το δημόσιο μήνυμά της!

Η αντίστροφη μέτρηση για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές του Μαΐου έχει ξεκινήσει πλέον για τα καλά και οι επικεφαλείς των Συνδυασμών με τα επιτελεία τους έχουν αποδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυναμικό για τα ψηφοδέλτια τους.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σάρα Εσκενάζυ , η οποία έγινε ευρέως γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Survivor, ανακοίνωσε την απόφασή της να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι με τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου.

«Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι νέο… Θέλω να σας ανακοινώσω ότι αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στην ζωή μου, στις δημοτικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος. Πιο συγκεκριμένα αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου @karamerosg και να είμαι υποψήφια μαζί του στον ανεξάρτητο συνδυασμό @enomenomaroussi όπου συναντιούνται νέοι άνθρωποι που θέλουν μια αλλαγή στην πόλη που ζούμε ή εργαζόμαστε. Ο Γιώργος Καραμέρος, παρότι και ο ίδιος νέος, έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και όραμα για το Μαρούσι. Με ενδιαφέρει να προσφέρω στον τομέα του πολιτισμού και της συμμετοχής των νέων ανθρώπων σε μια σειρά δράσεων και αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι της υποψηφιότητάς μου. Εύχομαι και ελπίζω να φανώ αξία της επιλογής του, αλλά και όλων όσων επιλέξουν να με στηρίξουν!! Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας αλλά και για την βοήθειά σας στο να πάρω την απόφαση αυτή!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε, δημοσιεύοντας παράλληλα τις παρακάτω φωτογραφίες.

Read More

And More