Η σέξυ Eva Longoria προωθεί το νέο της βιβλίο!

Πιο όμορφη και σέξυ από ποτέ εμφανίστηκε αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη, η Eva Longoria για την προώθηση του νέου βιβλίου μαγειρικής που κυκλοφορεί. Και μπορεί κάποιοι να σκέφτονται τι έχει να διδάξει στις νοικοκυρές η φρεσκο-χωρισμένη Eva, ωστόσο, η ίδια έχει άλλη γνώμη.

H γνωστή πρωταγωνίστρια από τις “Desparate Housewives” αποφάσισε να μοιραστεί τις γνώσεις της στην μαγειρική και να συγκεντρώσει όλες τις αγαπημένες συνταγές της σε ένα βιβλίο. Το “Eva’s Kitchen: Cooking with Love for Family & Friends” αναμένεται να κάνει μεγάλες πωλήσεις καθώς η Eva είναι από τις πιο αγαπητές celebrities του κοινού. Οι θαυμαστές της, άλλωστε, κάνουν ουρές και περιμένουν να τους υπογράψει το βιβλίο της σε κάθε Event που έχει οργανώσει για την προώθησή του.

Η ίδια, μάλιστα, αυτές τις μέρες έκανε αρκετές εμφανίσεις για την προώθηση του νέου της βιβλίου, κόβοντας την ανάσα των θαυμαστών της. Η Eva βρέθηκε στο show του Letterman φορώντας ένα καυτό μπλε σορτάκι και ψηλοτάκουνες γόβες που ανέδειξαν το σέξυ κορμί της.

Ενώ, χθες το πρωί βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή “The Early Show”, όπου ανέβηκε στο πλατό και μαγείρεψε ζωντανά. Σήμερα φορούσε ένα ρομαντικό ροζ φόρεμα που είχε σχεδιάσει η Victoria Beckham που είναι καλή της φίλη.

Read More

And More