Η σκληρή τοποθέτηση της διεθνούς φήμης σοπράνο για τη συναυλία του Σάκη Ρουβά

Η συμμετοχή του Σάκη Ρουβά στην επετειακή συναυλία για τη συμπλήρωση των 90 χρόνων του Μίκη Θεοδωράκη αποτελεί σημείο αντιπαράθεσης τις τελευταίες ημέρες. Η απόφαση του κορυφαίου Έλληνα σταρ να ερμηνεύσει το “Άξιον εστί” έπειτα από την πρόσκληση-πρόκληση που δέχτηκε από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Νέας Σμύρνης έκανε πολλούς να τοποθετηθούν πάνω στο θέμα.

Ο Σάκης έδωσε τη δική του απάντηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης τονίζοντας πως δεν θα μπορούσε να αρνηθεί κάτι τόσο τιμητικό για εκείνον. “Όλοι θα κριθούμε από το αποτέλεσμα” , είπε ανάμεσα σε άλλα ευχαριστώντας τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη για την επίσημη δήλωση που έκανε και τον στήριξε.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις όλα όσα έγραψε ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης


Θεόδωρος Ορφανίδης, Σάκης Ρουβάς, Σόνια Θεοδωρίδου, Γιώργος Γιαννόπουλος

Από τις πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις ήταν κι αυτή της διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου. Η γνώμη της έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς αντιπροσωπεύει τη χώρα μας παγκόσμια με τη διεθνή της μουσική καριέρα και τις πολυάριθμες διακρίσεις.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα έγιναν στη συνέντευξη

“Στο εξωτερικό δεν έχουν σηκώσει καμία πέτρα να μας χτυπήσει γιατί τραγουδάμε με ποπ και λαϊκούς τραγουδιστές”, είπε παίρνοντας το λόγο στη συνέντευξη Τύπου. “Η κριτική από την κακοήθεια έχουν πάρα πολύ μεγάλη απόσταση”, κατέληξε η ίδια.

Read More

And More