Η Σκορδά έγινε ηθοποιός! Δες φωτογραφίες από την προετοιμασία της για το γύρισμα της ταινίας

Η Φαίη Σκορδά άφησε για λίγο την εκπομπή και βρέθηκε στο κινηματογραφικό πλατό. Η γνωστή παρουσιάστρια έγινε ηθοποιός για μια μέρα και έκανε μια guest εμφάνιση για την νέα ταινία του Στράτου Μαρκίδη, “Λάρισα Εμπιστευτικό”. Ο καλός της φίλος και συνεργάτης της που επιμελήθηκε την εμφάνισή της μίλησε στο TLIFE.

Μετά το τέλος της εκπομπής της, η γνωστή παρουσιάστρια ντύθηκε στα μαύρα και βρέθηκε στην Παλαία Φώκαια στην Ανάβυσσο, στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης για να παρευρεθεί στην κινηματογραφική κηδεία. Η Φαίη υποδύεται στην ταινία τον εαυτό της, μια παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής που παρευρίσκεται στην κηδεία ενός επιφανούς Λαρισαίου επιχειρηματία.

“Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Το κλίμα ήταν πολύ καλό. Φύγαμε με την Φαίη μετά την εκπομπή από το Λουτράκη και βρεθήκαμε στο γύρισμα. Η Φαίη κάνει ένα πέρασμα από την κηδεία ενός Λαρισαίου επιχειρηματία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Παράλληλα, ο ίδιος σημείωσε: “Η Φαίη ήταν πολύ χαρούμενη που πήγε καλά και το διασκέδασε πολύ. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία”.

Η γνωστή παρουσιάστρια, πάντως, έκλεψε για ακόμη μια φορά την παράσταση με αυτήν την εμφάνισή της και προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση με το ξεχωριστό χτένισμα που έχει κάνει. Οι πρώτες φωτογραφίες από το γύρισμα και την προετοιμασία της βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο Δημήτρης ανέβασε στο twitter του φωτογραφίες από τα backstage της ταινίας και την προετοιμασία της Φαίης, αναφέροντας: “η κηδεία κηδεία, αλλά το μαλλί μαλλί, πριν το πρώτο πλάνο”.

Read More

And More