«Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς είναι ξανά μαζί μετά το διαζύγιο»

Η ανάρτηση που έκανε πριν μερικές ημέρες η Σοφία Καρβέλα εξέπληξε τον κόσμο που την ακολουθεί, καθώς έγραψε στα social media ότι έχει πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της και πατέρα των δυο παιδιών της, Θανάση Πανουργιά. 

«Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιο). Είναι αυτός ο άνθρωπος. Ο άνθρωπός μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ» έγραψε η Σοφία Καρβέλα, ξαφνιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο διευθυντής του περιοδικού OK! Νίκος Γεωργιάδης μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και αποκάλυψε πως η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς είναι ξανά ζευγάρι μετά την κρίση που πέρασαν στη σχέση τους, η οποία οδήγησε σε διαζύγιο.

«Είχαν πάρει διαζύγιο. Είναι μαζί, είναι κανονικά μαζί ως ζευγάρι, ως οικογένεια. Με διαζύγιο… Στην οικογένεια Βίσση – Καρβέλα ό,τι ξέρουμε εμείς για συνηθισμένο για αυτούς είναι κάτι άλλο. Πέρασαν μια κρίση στον γάμο τους, είχαν χωρίσει για ένα διάστημα, υπήρξε και ένα διαζύγιο στο ενδιάμεσο αλλά μετά αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να είναι μακριά ο ένας από τον άλλον και ξαναέγιναν όπως πριν. Ζουν ως μια ευτυχισμένη οικογένεια. Υπήρξε διαζύγιο και τι έγινε;» αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δες το απόσπασμα από το 7:45:

Read More

And More