Η Σοφίνα Λαζαράκη φεύγει στο εξωτερικό! Το συγκινητικό αντίο της μητέρας της, Μαίρης Μηλιαρέση [pic]

Η Σοφίνα Λαζαράκη πήρε μία μεγάλη απόφαση για την ζωή της. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που την περσινή σεζόν έκλεψε τις εντυπώσεις στην σειρά “Παρθένα Ζωή”, πρόκειται να φύγει από την Ελλάδα για να συνεχίσει στο εξωτερικό τις σπουδές της στον χορό, που τόσο αγαπά. Η μητέρα της Σοφίνας και γνωστή παρουσιάστρια, Μαίρη Μηλιαρέση, όπως είναι επόμενο στεναχωριέται που θα αποχωριστεί την κόρη της για τόσο μεγάλο διάστημα αλλά συνάμα χαίρεται για εκείνη που ακολουθεί τα όνειρά της.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε δημόσια την Σοφίνα Λαζαράκη και της ευχήθηκε καλή αρχή στο νέο της ξεκίνημα στο εξωτερικό.

«Μόλις χθες μου φαίνεται που σε κράτησα στην αγκαλιά μου πρώτη φορά! Έδωσες στη ζωή μου λόγο να υπάρχω. Σήμερα άνοιξες τις υπέροχες δυνατές φτερούγες σου και έφυγες να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα. Να ξέρεις πως όσο μακριά και να βρίσκεσαι σε χιλιόμετρα, είμαι μόνο μια ανάσα κοντά σου… πάντα. Να είσαι δυνατή, αισιόδοξη και να μην ξοδεύεις την ψυχή σου και τον χρόνο σου σε ανθρώπους που δεν θα είναι εκεί όταν τους χρειαστείς στη ζωή σου. Αντιθέτως, σε αυτούς που το ένστικτο σου λέει πως μπορούν, δώστα όλα! Σε λατρεύω καρδιά μου!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Μηλιαρέση.

Δες το μήνυμα της παρουσιάστριας:

Read More

And More