Η Σούλα Λιάκου για την περιπέτεια της υγείας της: «Ξύπνησα και δεν επικοινωνούσα με το περιβάλλον»

Για την περιπέτεια της υγείας της που την οδήγησε στην εντατική μίλησε η Σούλα Λιάκου στην “Secret” της εφημερίδας, “Παραπολιτικά” και στη Σάσα Σταμάτη.

Η γνωστή επιχειρηματίας της Μυκόνου περιγράφει το πώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

«Θυμάμαι μόνο ότι είχα έναν υψηλό πυρετό, 39.8, στον οποίο δεν έδωσα σημασία και κοιμήθηκα έτσι. Οταν ξύπνησα, δεν επικοινωνούσα με το περιβάλλον. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι βρέθηκα στο Metropolitan. Με είχαν μεταφέρει με ελικόπτερο και εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα», ανέφερε αρχικά.

Η Σούλα Λιάκου για την περιπέτεια της υγείας της

«Οι γιατροί μού είπαν ότι κάποιος ιός ανέβηκε στο κεφάλι από τον πυρετό και μου έκαναν αντι-ιική θεραπεία και antivirus. Πλέον αισθάνομαι μια χαρά, αλλά πρέπει να συνεχίσω τη θεραπεία. Μου έκαναν μια ηρεμιστική ένεση στο ελικόπτερο και εκεί έχασα τις αισθήσεις μου.

Τις ξαναβρήκα στο νοσοκομείο και ευτυχώς που ήρθα γιατί οι γιατροί, χωρίς να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου, μου έδωσαν τη σωστή θεραπεία», πρόσθεσε η επιχειρηματίας, η οποία σιγά – σιγά επανέρχεται στην καθημερινότητά της.

Φωτογραφία: NDP

 

 

Read More

And More