Η σταδιακή αλλαγή της Ν. Καραμανλή: Από σύζυγος πρωθυπουργού δυναμική χειρουργός!

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού είναι μια γυναίκα που ξεχώρισε με το στυλ της και τη φινέτσα της. Με χαμηλό προφίλ πάντα δίπλα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον στηρίζε σε όλη την πολιτική πορεία του.

Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” σήμερα η Νατάσα Καραμανλή εκτός από μια αφοσιωμένη σύζυγός και μητέρα, έχει κάνει ριζική αλλαγή. Κατάφερε να πραγματοποιήσει το μεγάλο της όνειρο που δεν είναι άλλο από το να μπει στον χώρο των χειρουργείων και να ασκήσει το επάγγελμα της.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού που πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε την ειδικότητά της, έχει μπει πλέον ενεργά στο χώρο της ιατρικής και πραγματοποιεί τους στόχους της.

Τα τελευταία πέντε χρόνια η ζώη της άλλαξε, αφήνοντας πίσω το τίτλο της πρώτης κυρίας και φορώντας την στολή του γιατρού. Η Νατάσα Καραμάνλη συνδυάζει σήμερα τον ρόλο της μητέρας με αυτού του επαγγελματία επιστήμονα.

Ο φακός πάντα φιλικός μαζί της την έχει απαθανατίσει όλα αυτά τα χρόνια της δημοσιότητας, ως άγνωστη απόφοιτο του Παιδαγωγικού δίπλα στον ανερχόμενο τότε πολιτικό σύζυγό της, μεχρί και σήμερα ως μια ειδικευμένη χειρουργό.

Δες τις αλλαγές της από το 1998 τόσο στο στυλ της όσο και στη ζωή της

Αξίzει να σημειωθεί ότι η Νατάσα Καραμανλή συνεργάζεται με ένα ερευνητικό κέντρο στο Χαλάνδρι αλλά και με μια ιδιωτική κλινική στο Παγκράτι. Η ίδια είναι πολύ ευτυχής που σε μια τόσο δύσκολη εποχή μπορεί να κάνει δυο δουλειές και να ζεi το όνειρο της δίνοντας βοήθεια και σώζοντας ζωές.

Read More

And More