Η στιγμή που η Britney Spears σπάει το πόδι της ενώ χορεύει – Ανατριχιαστικό βίντεο

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Britney Spears εμφανίστηκε στους δρόμους του Λος Άντζελες με νάρθηκα στο πόδι. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές της ανησύχησαν, καθώς κανείς δεν γνώριζε τι της συνέβη.

Χθες, λοιπόν, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τι έπαθε. Σ’ αυτό, η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται να χορεύει ξέφρενα στο σπίτι της, χωρίς παπούτσια, φορώντας ένα “καυτό” σορτσάκι κι ένα μικροσκοπικό τοπ.

Η Britney λικνίζεται και εντυπωσιάζει με τις χορευτικές ικανότητές της. Στο τέλος του βίντεο, όμως, σπάει ξαφνικά το πόδι της, με τον ήχο του οστού να ακούγεται ξεκάθαρα.

«Δεν έχω χορέψει εδώ και έξι μήνες και έτσι γκάζωσα! Και ναι… ξέρω ότι είμαι ξυπόλυτη, μη γελάσετε, αλλά πιάνω καλύτερα το πάτωμα έτσι. P.S. ακούτε το πόδι μου να σπάει, συγγνώμη είναι λίγο δυνατά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε.

https://www.instagram.com/p/B9C_PDTg2Eq/

Το περιστατικό, μάλιστα, σχολίασε και ο σύντροφός της, Sam Asghari, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Αναρτώντας μία selfie τους μέσα από το νοσοκομείο, αλλά και δύο φωτογραφίες με το δεμένο πόδι της τραγουδίστριας, στην έγραψε χαρακτηριστικά: «Η λιονταρίνα μου έσπασε το μετατάρσιο οστό της στο πόδι, ενώ έκανε αυτό που αγαπά, χορεύοντας. Της εύχομαι γρήγορη ανάρρωση, για να μπορεί ξανά να χοροπηδάει, να τρέχει και να χορεύει σα να μην υπάρχει αύριο».

https://www.instagram.com/p/B8uAKfBAE8-/?utm_source=ig_embed

Εμείς της ευχόμαστε περαστικά!

Read More

And More