Η συγγραφέας Ευανθία Μάγνη αποκαλύπτει στο TLIFE, τα μυστικά της Βασίλισσας που φορούσε μάσκα…

Η συγγραφέας Ευανθία Μάγνη, επιστρέφει μετά από 4 χρόνια απουσίας στον χώρο του βι, με ένα πολύ δυνατό βιβλίο που αναμένεται να γίνει το νέο εκδοτικό γεγονός. Bραυβευμένη στιχουργός πολλών επιτυχιών η Ευανθία, λατρεύει τη μουσική και μάλιστα ίδρυσε την δική της δισκογραφική εταιρία. Η συγγραφέας μιλάει στο TLIFE, για το νέο της παδί…


-Πείτε μας λίγα λόγια για το βιβλίο σας
Το κισμέτ “Η Βασίλισσα φορούσε μάσκα” είναι η ιστορία μιας γυναίκας, της Υπατίας που κάνοντας την εσωτερική της αναζήτηση ανακαλύπτει ότι η ζωή της ήταν καθοδηγούμενη πολλές φορές όχι από την ίδια αλλά από το πεπρωμένο, το κισμέτ. Τα υπόλοιπα προτιμώ να τα διαβάσετε στο βιβλίο μου 🙂

– Ποιο μήνυμα θα θέλατε να περάσετε στους αναγνώστες με το βιβλίο σας;
Μια καλή ερώτηση… θα ήθελα να κατανοήσουν ότι η ζωή είναι πιο όμορφη όταν πετάξουμε από το πρόσωπο μας και εμείς και οι γύρω μας τις μάσκες, όσο επώδυνο και αν είναι αυτό είναι υπέροχο όταν κοιτάμε κάποιον και συστηνόμαστε όπως ακριβώς είμαστε.
-Οι ήρωες των βιβλίων σας έχουν προδεδιαγραμμένη πορεία η αλλάζει κατά τη διάρκεια της συγγραφής του βιβλίου;
Ποτέ τίποτε δεν είναι προδεδιαγραμμένο την ώρα που γράφω, πόσο μάλλον οι ήρωες μου και η πορεία τους, τους δημιουργώ, τους δίνω ζωή και μέσα από τις σελίδες τους χτίζω, τους βοηθώ να πάρουν αποφάσεις να πράξουν και να πορευτούν, κάθε στιγμή είναι διαφορετική δεν μπορώ να φανταστώ έναν ήρωα και να τον χτίσω από την αρχή τότε θα είχα αποτύχει τους θέλω αληθινούς αλλά και μοναδικούς.
– ποια είναι τα όνειρα σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο;
Όνειρα προσωπικά αφορούν μόνο την οικογένεια μου, να είναι καλά όσοι αγαπώ και ο Θεός να μας δώσει ακόμη πολλά χρόνια μαζί, επαγγελματικά όχι όνειρα, φιλοδοξίες ίσως ας πούμε να πάρω Oscar σεναρίου; αστειεύομαι φυσικά…, έχω συνειδητές φιλοδοξίες και στόχους που κατακτώ καθημερινά, ο Θεός ήταν απλόχερος μαζί μου και τον ευχαριστώ καθημερινά.
– Ο εκδότης σας είναι μόλις 22 ετών, γιατί τον επιλέξατε; δεν σας τρόμαξε το νεαρό της ηλικίας του;
Ίσως αυτό ακριβώς ήταν που με έπεισε στο να συνεργαστώ μαζί του, ένα νέο παιδί με όνειρα με πάθος για την δουλειά που αγαπάει τι περισσότερο μπορούσα να ζητήσω; όχι οι τετριμμένοι εκδότες που δεν αγαπούν το βιβλίο αλλά το ίδιο το μέλλον να με εκπροσωπεί, γιατί οι νέοι άνθρωποι είναι το μέλλον μας, η συγγραφή θέλει πάθος το ίδιο και η έκδοση.
– Από που εμπνευστήκατε και γράψατε το ΚΙΣΜΕΤ;
Από τους πολλούς ανθρώπους που γνώρισα και προσπάθησαν να μου συστηθούν φορώντας μάσκα. Ευτυχώς έχω την ικανότητα να διακρίνω πίσω από αυτές, όμως ήταν η πηγή έμπνευσης μου και τους ευχαριστώ.
– Σας ενοχλεί η κακή κριτική;
Φυσικά και όχι, το θεωρώ αδιανόητο να λαμβάνω μόνο καλές κριτικές, τότε θα πλήξω και ίσως δεν ξαναγράψω, είμαι άνθρωπος και δεν έχω το αλάνθαστο, μου αρέσει να ακούω απόψεις και να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη.

Read More

And More