Η συγγραφέας Χ. Δημουλίδου μας ανοίγει το σπίτι της και μιλά για την καθημερινότητά της!

Η συγγραφέας, Χρυσηίδα Δημουλίδου άνοιξε στο περιοδικό ”In Style” το σπίτι της στα νότια προάστια, που σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι το ίδο ζεστό με εκείνη, γεμάτο με ιστορία, πάθος και αγάπη για τη μοναδικότητα.

Επαγγελματικά επιτεύγματα
”Φέτος έχει εκδοθεί το νέο μου βιβλίο ”Οι Αγγελιαφόροι του Πεπρωμένου”, που αποτελεί συνέχεια του βιβλίου ”Το Σταυροδρόμι των ψυχών”, μαζί με το 5ο παραμυθάκι μου ”Ο Ελληνούλης, το χάρτινο καραβάκι”. Έχω ολοκληρώσει και το επόμενο βιβλίο μου, που είναι το δεύτερο αστυνομικό μου με τίτλο ”Η Μοναξιά του Λύκου” και γράφω το μεθεπόμενο (Ραντεβού με έναν άγγελο). Ακολουθεί ο ”Επίορκος”, ενώ περιμένουν στη σειρά άλλα έξι παιδικά παραμυθάκια. Από ό,τι καταλαβαίνετε, είμαι σε μια δημιουργική φάση και ο εγκέφαλός μου βρίσκεται σε φοβερή εγρήγορση συλλαμβάνοντας καινούργιες ιδέες.”

Οικονομική κρίση και συγγραφική έμπνευση
”Η οικονομική κρίση μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για τη δημιουργία ενός βιβλίου. Ο έρωτας και το χρήμα είναι αιτίες πολλών δεινών και παθών, αλλά μπορούν να φέρουν και τη λύση ή τη λύτρωση και επομένως αποτελούν για ένα δημιουργό πηγή έμπνευσης.”

Πάθη ηρωίδων
”Τα πάθη των ηρώων μου τα έχω ήδη βιώσει. Δεν έχω να ζηλέψω πολλά από τις δικές τους ζωές, μάλλον εκείνοι έχουν να ζηλέψουν από τη δική μου… Κι επειδή όλες οι γυναίκες επιθυμούν να έχουν ένα σύντροφο που να τις αγαπά πολύ, να είναι πετυχημένος, δυναμικός, εμφανίσιμος, δίκαιος, τρυφερός, με χιούμορ, πλάθω τέτοιους άντρες για να τις δικαιώνω. Δεν έχω να ποθήσω και να επιθυμήσω τίποτα πλέον. Έχω περάσει πολύ καλά και από όλα τα στάδια. Τώρα θέλω την ησυχία μου.”

Σχετικά με τη διακόσμηση του σπιτιού της
”Δεν αλλάζω διακόσμηση και στυλ εύκολα, στο σπίτι μου το καθετί έχει τη θέση του. Μου αρέσει το βικτωριανό στυλ, τα παλιά αρχοντικά, τα χρώματα όπως μπορντό, μωβ, χρυσό και τα animal prints, οι αντίκες, οι δαντέλες, οι βούδες. Αντιπαθώ το μοντέρνο design, το δε λευκό σχεδόν το μισώ γιατί δεν σου βγάζει συναισθήματα όπως και το γκρι και το ασημί. Στη ζωή μου κυριαρχεί το κόκκινο του πάθους και της ενότητας, το χρυσό της λάμψης και της θετικής ενέργειας και το μωβ της διανόησης και της πνευματικής εξέλιξης. Η επιλογή χρωμάτων αποκαλύπτει τον χαρακτήρα μας και τις πιο μύχιες σκέψεις μας…”

Άντρες…
”Την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Οι φίλοι μου εκείνους που άντεξαν τους ονόμασαν ”ήρωες”. Εγώ αντίθετα τους ονόμασα ”άντρες”, διότι οι άντρες πρέπει να γίνονται ήρωες για μια γυναίκα… Δεν τους ξέχασα και ούτε πρόκειται… Συμβουλή: Αν μια σχέση τελειώσει, μπορεί να είναι για καλό. Η ζωή είναι… ανακύκλωση και μέσω αυτής της διαδικασίας έρχεται η αναγέννηση και η σοφία. Όταν τελειώσει ένας κύκλος, αρχίζει ένας άλλος, που μπορεί να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.”

Read More

And More