Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Άβας Γαλανοπούλου: “Δεν με ερωτεύτηκε, μου έφαγε όλα τα λεφτά και έφυγε”

“Ζω μια κόλαση”, αποκάλυψε με το που κάθισε στην καρέκλα του “Πρωινού ant1” η Άβα Γαλανοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως ερωτεύτηκε έναν παντρεμένο, εκείνος έκανε εξωσυζυγική σχέση μαζί της και της πήρε όλα τα χρήματα.
“Κάναμε μαζί μια εταιρεία και του έδωσα όλα μου τα χρήματα για να τα επενδύσει και με πρόδωσε… Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε σε όλα τα επίπεδα”, ανέφερε χαρακτηριστικά για τον πρώην σύντροφό της (που είναι λογιστής) και συμπλήρωσε: “Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν με ερωτεύτηκε και όλα έγιναν βάση σχεδίου”.

Από την τελευταία έξοδό της στο θέατρο με τον καλό της φίλο Γιώργο Κιμούλη!
Η ίδια μάλιστα, αποκάλυψε πως εκείνος ο άντρας κινήθηκε και νομικά εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση και τώρα τρέχει στα δικαστήρια με τον δικηγόρο της. “Έβγαλα πολλά λεφτά από τη δουλειά μου και όλοι οι κόποι μου πήγαν χαμένοι. Δεν ζούσα μια ζωή με χλιδή. Τώρα πια πιστεύω στην αλήθεια και την δικαιοσύνη”, είπε.
Και μιλώντας για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να πάσχει από νευρική ανορεξία, ανέφερε πως η απώλεια βάρους είχε να κάνει με την ταλαιπωρία που πέρασε. “Μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία. Πέρασα Χριστούγεννα στο Ντυνάν με πνευμονία”.
Δες το video του zappit;

Δες στο zappit όλη τη συνέντευξή της!

Read More

And More