Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Φ. Ζαφειράκου στην Τατιάνα για την πραγματική της μητέρα!

H ηθοποιός Φαίη Ζαφειράκου που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά “Της αγάπης μαχαιριά” μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!” για την οικογένειά της και αποκάλυψε ότι υιοθετήθηκε όταν ήταν έξι μηνών.

“Με υιοθέτησαν όταν ήμουν έξι μηνών. Η μητέρα μου ήταν πολύ μικρή και δεν μπορούσε να με κρατήσει. Έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη στην ηλικία των τεσσάρων χρόνων. Θυμάμαι αυτήν τη στιγμή. Όταν είσαι σε τόσο μικρή ηλικία δεν μπορείς να το καταλάβεις τί γίνεται. Άρχισα να καταλαβαίνω όταν μεγάλωσα λίγο”, είπε και πρόσθεσε: “Όταν ήμουν 4 χρόνων οι γονείς μου μου είπαν την αλήθεια για την υιοθεσία. Μου είπαν ότι δεν με γέννησαν αλλά με διάλεξαν και είπα ότι το μόνο που είπα στην μητέρα μου ήταν ότι “εκείνη είναι η μαμά μου”. Αυτό της είχα πει”.
Όσον αφορά τους ανθρώπους που την μεγάλωσαν και είναι οι γονείς της, η Φαίη Ζαφειράκου δήλωσε: “Έχω μια καλή οικογένεια και δυο υπέροχοι γονείς. Ήταν δυο άνθρωποι μορφωμένοι και ήθελαν πολύ ένα παιδί. Ήταν σχεδόν ολοκληρωμένοι άνθρωποι και τους έλειπε ένα παιδί. Οι γονείς μου ήταν αρκετά χρόνια μαζί μέχρι την υιοθεσία. Πάλεψαν πολύ για να αποκτήσουν ένα παιδί και η ψυχολογία τους μέχρι να με αποκτήσουν ήταν πολύ άσχημη”.
Ωστόσο, παρά την αγάπη που της έδειξαν, γνωρίζοντας για την υιοθεσία, ένιωθε την απόρριψη. “Όση αγάπη κι αν παίρνεις από τους γονείς που σε υιοθέτησαν πάντα από μικρή αισθάνεσαι μια μικρή απόρριψη. Όταν είσαι σε μικρή ηλικία δεν καταλαβαίνεις γιατί σε άφησαν οι γονείς σου, Νομίζεις πως φταις εσύ και παλεύεις για να τους κάνεις όλους περήφανους και να κερδίσεις περισσότερη αγάπη”, δήλωσε και συμπλήρωσε ότι μέχρι τα 8 της χρόνια που άρχισε να συζητά αυτό το γεγονός και το συνειδητοποίησε έλεγα στην μαμά της κάποιες φορές: “Α, εσύ δεν είσαι μαμά μου!”
Για τα παιδικά της χρόνια, η ίδια παραδέχτηκε ότι είχε βιώσει το ρατσισμό στο σχολείο όταν είχε πει ότι ήταν υιοθετημένη. “Υπήρχαν παιδιά που δεν με έκαναν παρέα όταν έμαθαν ότι με είχαν υιοθετήσει”, ανέφερε.
Τέλος, η Φαίη εξομολογήθηκε ότι όταν ενηλικιώθηκε ήρθε σε επικοινωνία με το ίδρυμα που ήταν όταν την υιοθέτησε και αναζήτησε τους γονείς της, αλλά μέχρι και σήμερα παρόλο που συναντήθηκαν και γνωρίστηκαν, η οικογένεια της φυσικής της μητέρας δεν γνωρίζει την ύπαρξή της.

Δες τα βίντεο:

Read More

And More