Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Shannen Doherty – Ο καρκίνος της έκανε μετάσταση

Η Shannen Doherty δίνει μάχη με τον καρκίνο. Η γνωστή σε όλους μας ως “Μπρέντα” από τη δημοφιλή σειρά “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία της στο Et Οnline συγκλονίζοντας τους πάντες. Η 45χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο καρκίνο, με τον οποίο παλεύει από τον Σεπτέμβριο του 2015, έκανε μετάσταση.

“Είχα καρκίνο στο στήθος και εξαπλώθηκε στους λεμφαδένες και σε μία από τις επεμβάσεις ανακαλύψαμε ότι κάποια από τα καρκινικά κύτταρα μπορεί να έχουν φύγει από τους λεμφαδένες”, είπε. “Για αυτόν τον λόγο κάνω χημειοθεραπεία και θα ακολουθήσουν οι ακτινοβολίες”, συνέχισε.


Η Shannen έχει υποβληθεί σε μαστεκτομή ενώ δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφίες από το ξύρισμα του κεφαλιού της προκειμένου να δώσει κουράγιο και σε άλλους ασθενείς.


Η ίδια εξομολογήθηκε ότι μετά την μαστεκτομή, κατέρρευσε σε δοκιμαστήριο, ενώ διάλεγε νέο στηθόδεσμο. “Ήταν τραυματική και απαίσια εμπειρία. Όταν μπήκε μέσα στο dressing room η μαμά μου ξέσπασα σε κλάματα και έφυγα από το κατάστημα. Πήγα στο αυτοκίνητο και συνέχισα να κλαίω”, είπε

Η ηθοποιός περιέγραψε με λεπτομέρειες τη διαδικασία της χημειοθεραπείας και όλα όσα βιώνει στη μάχη που δίνει θέλοντας να ενημερώσει τον κόσμο για να μην την αντιμετωπίζουν περίεργα καθώς και όποιον άλλο πάσχει από την ίδια ασθένεια.

“Το άγνωστο είναι πάντα το πιο τρομακτικό. Θα έχει αποτέλεσμα η χημειοθεραπεία και οι ακτινοβολίες; Θα πρέπει να το ξαναπεράσω; Όλα τα άλλα, ο πόνος, η ζωή χωρίς μαστό, μπορείς να τα διαχειριστείς. Η ανησυχία για το μέλλον σου και το πώς αυτό θα επηρεάσει εκείνους που αγαπάς είναι επίσης δύσκολο”, εξομολογήθηκε.

Read More

And More