Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Χαρούλας Αλεξίου: “Όταν έμαθα πως έχω καρκίνο”

“Αισθάνθηκα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου, όταν έμαθα ότι πάσχω από καρκίνο του μαστού”, αποκάλυψε η Χαρούλα Αλεξίου μιλώντας στο ακροατήριο που παρακολούθησε το πρόγραμμα στήριξης των ασθενών, οι οποίοι δίνουν καθημερινά μάχη με τον καρκίνο. Η γνωστή ερμηνεύτρια στηρίζει την εκστρατεία “Είσαι γυναίκα, είσαι δύναμη”, που τελείται υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας.
Στο πλαίσιο αυτής της παρουσίασης, η Χαρούλα μοιράστηκε με όλους τις δύσκολες ώρες που πέρασε όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Η ίδια είχε μιλήσει και στο παρελθόν για αυτήν την περιπέτεια με την υγεία της, αλλά αυτήν τη φορά συγκινημένη αναφέρθηκε στο Γολγοθά που πέρασε.

“Χρειαζόμαστε στήριξη και να αντιληφθούμε ότι η ζωή δεν σταματάει”, είπε και συμπλήρωσε: “Με την ανακοίνωση της νόσου το σοκ είναι μεγάλο και κρατάει αρκετά. Βλέπεις τη ζωή σου από την αρχή και ερωτήματα του τύπου “Γιατί σε εμένα;”, απασχολούν το μυαλό σου. Γινόμαστε εγωκεντρικοί, ασχολούμαστε με τον εαυτό μας και δεν ενδιαφερόμαστε να μάθουμε ότι και οι άλλοι νοσούν”, συμπλήρωσε.
Ενώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, όταν μίλησε για τη δική της μάχη με την ασθένεια… συγκίνησε!
“Αυτό που παίρνεις από ένα τέτοιο γεγονός είναι η ταπείνωση, γιατί ποτέ δεν πιστεύεις ότι θα το πάθεις εσύ. Όταν λοιπόν χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου, βλέπεις πώς είσαι και εσύ μια καρδούλα που έχει ανάγκη από φροντίδα” είπε και επισήμανε πως ευτυχώς για εκείνη βρήκε τον καρκίνο σε πρώιμο στάδιο και κατάφερε να τον αντιμετωπίσει χωρίς τη ψυχοφθόρο διαδικασία των χημειοθεραπειών.

Read More

And More