Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ανδρέα Γεωργίου: «Η μητέρα μου κόλλησε AIDS από τον πατέρα μου και πέθανε όταν ήμουν 12 ετών»

Αναμφισβήτητα αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και σκηνοθέτες της γενιάς του. Ο λόγος για τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος έχει δει τα τελευταία χρόνια το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα και η μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη. Ο πρωταγωνιστής του “Τατουάζ” αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική του ζωή και να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αφού είναι απόλυτα προσηλωμένος στη δουλειά του.

Ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μετά τα Μεσάνυχτα” και μίλησε για άγνωστες και γνωστές πτυχές της ζωής του. Ο Ανδρέας αποκάλυψε πως έχασε την μητέρα του όταν ήταν μόλις 12 χρονών και μεγάλωσε μαζί με τον πατέρα του και τα αδέρφια του. Η μητέρα του πέθανε από AIDS που την κόλλησε ο πατέρας του.

Ειδικότερα, ανέφερε: «Τη μητέρα μου την έχασα όταν ήμουν 12 ετών και ο πατέρας μου “έφυγε” πριν πέντε χρόνια. Τη μαμά μου την έχασα από AIDS. Ο κόσμος τότε δεν ήξερε να προστατεύετε, σε μια τουριστική περιοχή της Κύπρου που αναπτυσσόταν κάθε χρόνο όλο και πιο πολύ, έναν πατέρα καλλονό, ο οποίος περπατούσε στο δρόμο και… έπεφτε ο γυναικείος πληθυσμός, ήταν πάρα πολύ ωραίος άντρας ο πατέρας μου, έκανε οικογένεια στα 20 του. Και φαντάζομαι ότι φάνηκε… άτυχος.

Η μητέρα μου ήταν μια γυναίκα ταγμένη στο σπίτι και στα παιδιά της. Ο πατέρας ήταν πάντα έξω γιατί έπρεπε να φέρνει στο σπίτι το φαγητό, ήταν ψαράς. Τον ιό στην οικογένεια τον έφερε ο μπαμπάς. Ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα τότε μέσα στο σπίτι μας. Επειδή στιγματιστήκαμε κοινωνικά από το AIDS, κρατηθήκαμε ενωμένοι με τα αδέλφια μου».

 

Read More

And More