Η συγκλονιστική ιστορία της γυναίκας που κακοποιήθηκε από τον σύντροφό της όταν του ζήτησε να χωρίσουν [video]

Τον Αύγουστο του 2014, η συγκλονιστική ιστορία μιας γυναίκας που κυριολεκτικά γλίτωσε από τα χέρια του συζύγου της τάραξε το πανελλήνιο. Λίγο καιρό μετά, η 33χρονη σήμερα γυναίκα είχε βρεθεί στον καναπέ της Τατιάνας Στεφανίδου και είχε εξομολογηθεί δημόσια όλα όσα συνέβησαν σε εκείνο το μοιραίο ραντεβού. Σύμφωνα με την καταγγελία της άτυχης γυναίκας, ο σύντροφός της, την χτύπησε, την κακοποίησε, την μαχαίρωσε και έπειτα με το ίδιο μαχαίρι της έκοψε τα μαλλιά επειδή του ζήτησε να χωρίσουν ύστερα από περίπου πέντε χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της, ο πρώην σύντροφός της γινόταν συχνά βίαιος όταν έπινε, εκείνη με αγάπη και υπομονή προσπαθούσε να τον βοηθήσει να ξεκόψει από τις κακές του συνήθειες. Οι δραματικές ώρες που έζησε τότε ξύπνησαν πάλι στο μυαλό της, καθώς η υπόθεση εναντίων του 53χρονου άνδρα εκδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης. Η εκπομπή του ΣΚΑΙ “Μαζί σου” αποκάλυψε το μεσημέρι της Πέμπτης το πόρισμα της υπόθεσης.

Το δικαστήριο σε πρώτο βαθμό καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε εννέα χρόνια και τρεις μήνες για τα αδικήματα του βιασμού, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της παράνομης κατακράτησης, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Σε δεύτερο βαθμό όμως τα πράγματα ήταν πολύ ευνοϊκότερα για τον 53χρονο. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για επικίνδυνη σωματική βλάβη και οπλοχρησία και τον καταδίκασε  σε δύο χρόνια και εννέα μήνες κάθειρξης με αναστολή.

Δες το βίντεο:

Έφτασε η στιγμή να ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή της!

Read More

And More