Η συγκλονιστική κατάθεση της μάνας του 26χρονου που έπεσε θύμα απαγωγής

Από τις 09:30 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι, η μητέρα του 26χρονου Μάριου, η τύχη του οποίου εξακολουθεί να αγνοείται, κατέθετε στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση. Πως κατάλαβε το ρόλο του 72χρονου, τι είπε με τους απαγωγείς…

Επί της ουσίας, η οφθαλμίατρος ανατρέπει όλα όσα έχει υποστηρίξει ο 72χρονος, που «φωτογραφίζεται» από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους ως ο «εγκέφαλος» της απαγωγής. Και αποκαλύπτει το πώς κατάλαβε ότι ο οικογενειακός φίλος είχε εμπλακεί στο μαρτύριο που περνούσε με την εξαφάνιση του παιδιού της.
Ο νεαρός είχε χόμπι τα γρήγορα αυτοκίνητα. Και αυτή του την αδυναμία εκμεταλλεύτηκε ο 72χρονος. Του έλεγε ότι είχε επαφές με τους ιδιοκτήτες διαφόρων αντιπροσωπειών πολυτελών ΙΧ και έτσι τον είχε προσεγγίσει. Οι δυο τους είχαν καλή σχέση. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος τον είχε φέρει σε επαφή και με γνωστό του (που ενεπλάκη στην απαγωγή), που διατηρεί μάντρα αυτοκινήτων…

Στις 8 Αυγούστου, ο νεαρός απαντά σε ένα τηλεφώνημα. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο 72χρονος. Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας του, δεν της είπε τίποτα για το που πάει και ποιον θα συναντήσει. της είπε μόνο ότι πάει για καφέ. Από τότε, εξαφανίστηκε. Την επόμενη μέρα, εκείνη, έλαβε το πρώτο τηλεφώνημα από τους απαγωγείς.
Έγιναν συνολικά έξι τηλεφωνήματα έως το τελευταίο, τις 17 Αυγούστου. Ποτέ οι απαγωγείς δεν άφησαν τη μητέρα να μιλήσει με τον γιο της, είπε στην ανακριτή. «Είστε δολοφόνοι. Έχετε σκοτώσει το παιδί μου, διαφορετικά θα μου τον δίνατε να μιλήσω», είπε η μητέρα στους απαγωγείς σε εκείνη την τελευταία κλήση.

Διάβασε όλες τις εξελίξεις στο θέμα στο Newsit

Read More

And More