Eurovision 2019: Η Τάμτα ξεκαθαρίζει αν θα γίνουν αλλαγές στην εμφάνιση της στον τελικό! [video]

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον τελικό της Eurovision 2019, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαΐου. Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη βραδιά, η Τάμτα μίλησε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να κάνει αλλαγές στην εμφάνιση της στον τελικό, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν επί σκηνής, αλλά και την αποκάλυψη που έκανε σε πάρτι της Eurovision βγάζοντας την περούκα της.

“Δεν έχω περάσει καλύτερα ποτέ στη ζωή μου και στην πορεία της καριέρας μου. Νόμιζα ότι θα αγχωθώ και αγχωνόμουνα να μην αγχωθώ μόλις πάτησα το πόδι μου στη σκηνή ο κόσμος έκανε τόση φασαρία και η ενέργεια ήταν μαγική. Είχαμε πολλά πρόβλημα και ακόμα συνεχίζουμε να έχουμε αλλά τα δουλεύουμε. Για έμενα είναι σημαντικός ο ήχος απλά θεώρησα ότι είναι κρίμα να βγω καλή γιατί είναι ένα ποπ τραγούδι. Υπάρχει ένα θεματάκι στη διοργάνωση και στα τεχνικά αλλά όλη η ομάδα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να κάνουμε μια αξιοπρεπής εμφάνιση”, είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν γίνουν αλλαγές στην χορογραφία, επεσήμανε: “Όχι δεν έχω ακούσει κάτι. Θα υπάρχουν κάποιες μιρκοαλλαγες που δύσκολα μπορεί να καταλάβετε. Με το ίδιο ρούχο θα βγω και δεν αλλάζουμε κάτι ουσιαστικό απλά θα προσπαθήσουμε να καλυτερεύσουμε λεπτομέρειες”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Αναμένουμε, λοιπόν, να τη δούμε ξανά στη σκηνή του Expo Tel Aviv.

Read More

And More