Η Τάμτα θύμα άγνωστων κακοποιών!

Η Τάμτα χθες βράδυ και λίγο μετά τα μεσάνυχτα έφτασε με το αυτοκίνητό της σε περιοχή στο Κέντρο της Αθήνας, πάρκαρε σε ένα στενό και κατευθύνθηκε προς ένα κοντινό μπαράκι, όπου την περίμενε η παρέα της. Δυστυχώς, όμως, για εκείνη, η διασκέδαση εξελίχθηκε, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σε περιπέτεια.

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις τρεις, όταν η γνωστή τραγουδίστρια έφυγε από το νυχτερινό μαγαζί όπου διασκέδαζε στο Γκάζι, κατευθυνόμενη προς το αμάξι της κι έπαθε σοκ όταν διαπίστωσε ότι άγνωστοι της είχαν σπάσει το πορτ – παγκάζ. Οι δράστες είχαν αφαιρέσει μία τσάντα, που περιείχε 3.000 ευρώ, το δίπλωμα οδήγησης και το διαβατήριό της.

”Το περιστατικό της κλοπής στο αυτοκίνητό μου, πράγματι ισχύει και μ’ έχει στεναχωρήσει πολύ. Δεν θα ήθελα όμως, ν’ αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες”, δήλωσε η Τάμτα.

H ίδια, πήγε αμέσως στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου έκανε μήνυση κατ’ αγνώστων για κλοπή και φθορά ξένης περιουσίας και όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, δεν αποκλείεται, οι δράστες, να είχαν δει την Τάμτα καθώς έβαζε την τσάντα με τα χρήματα στο πορτ – παγκάζ και βρήκαν την ευκαιρία να την κλέψουν, αφού πάρκαρε κι απομακρύνθηκε.

Read More

And More