Η Τάνια Τρύπη δίνει μαθήματα αγάπης – Η άλλη πλευρά της ηθοποιού

Μαθήματα αγάπης, ανθρωπιάς και προσφοράς δίνει η ηθοποιός, Τάνια Τρύπη. Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Κόκκινο Ποτάμι” βρέθηκε στο πλευρό των εθελοντών του κινήματος προσφοράς και αγάπης “Vegan – Ο άλλος άνθρωπος”. Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Espresso, η γνωστή ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη από το κοινωνικό έργο του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, ο οποίος προσφέρει αφιλοκερδώς μαγειρευτό φαγητό σε περισσότερους από 3.000 συμπολίτες μας.

Πιο συγκεκριμένα, η Τάνια Τρύπη εντάχθηκε στη συλλογική κουζίνα βάζοντας στο πρόγραμμα τη vegan διατροφή, με νόστιμες και θρεπτικές συνταγές, χωρίς προϊόντα βίας. Η ίδια έχει βγάλει το κρέας και τα ζωικά προϊόντα από τη διατροφή της. Πήρε, λοιπόν, την πρωτοβουλία και ενημέρωσε σχετικά τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο για τα οφέλη των τροφών της γης. Εκείνος δυο φορές την εβδομάδα προσφέρει “ειρηνικό” φαγητό.

Το περασμένο Σάββατο, η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε στο Αιγάλεω, στο πλευρό των εθελοντών και μαγείρεψε μαζί τους δίπλα στο σταθμό του μετρό, αιφνιδιάζοντας τον κόσμο με την παρουσία της. Στις κατσαρόλες περίμεναν ζεστά και λαχταριστά ρύζι με λαχανικά, λεμονάτες πατάτες με ρόδι και χαλβάς σιμιγδαλένιος.

Read More

And More