Η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της στο “Μαζί σου” – “Σήμερα είναι η τελευταία μου εκπομπή στον ΣΚΑΪ”

Αυλαία ρίχνει σήμερα η εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” στον ΣΚΑΪ, με την Τατιάνα Στεφανίδου να αποχαιρετά στην έναρξη το τηλεοπτικό κοινό, που την ακολουθεί πιστά σε κάθε της βήμα. Συγκινημένη, η παρουσιάστρια του “Μαζί Σου” ανακοίνωσε πως αυτή θα είναι η τελευταία της εκπομπή στον σταθμό του Φαλήρου, καθώς η συνεργασία της παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ, μετά από δυο εξαιρετικά χρόνια ολοκληρώνεται και κλείνει ακόμη ένας κύκλος.

“Καλησπέρα σας! Σήμερα είναι η τελευταία “Καλησπέρα” που λέμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Πολλοί αποχαιρετισμοί έχουν γίνει τελευταία στις τηλεοράσεις. Δάκρυ έχει πέσει. Πάρτι έχουν γίνει. Λέω και εγώ πώς θα αποχαιρετήσω; Επειδή δεν τα μπορώ τα πολύ συναισθηματικά… Με έχετε παρακολουθήσει αρκετά χρόνια, είμαι και ευσυγκίνητη. Θα κάνω μια κανονική εκπομπή σήμερα, χωρίς πολλά πολλά, χωρίς αποχαιρετισμούς. Θέλω να σας πω – γιατί όσο περνάει η ώρα γινόμαστε και πιο συναισθηματικοί – ξεκινώντας αυτή την τελευταία μου εκπομπή εδώ στον ΣΚΑΪ, τα μοναδικά συναισθήματα που έχω – εκτός από τη συγκίνηση – είναι η βαθιά ευγνωμοσύνη, για όλους εσάς που είστε εδώ και σήμερα και μέσα στα χρόνια. Όταν ήρθαμε στον ΣΚΑΪ, ζοριστήκαμε στην αρχή και τελικά ήσασταν εδώ και πάλι. Κάθε μέρα ήσασταν κοντά μας. Νιώθω την ανάγκη να πω σε όλους εσάς ένα ευχαριστώ.

Δεύτερον, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και νιώθω και ευγνωμοσύνη όταν έφυγα από το Open – που δεν έφυγα με δική μου πρωτοβουλία – θέλω να σας πω ότι εγώ δεν ήθελα να φύγω. Δεν είναι εύκολο όταν αλλάζεις τηλεοπτικούς σταθμούς. Ήρθαμε εδώ… Ένιωσα βαθιά ευγνωμοσύνη για τον Πρόεδρο του καναλιού και την διοίκηση που έκανε τα πάντα για να με στηρίξει. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στον ΣΚΑΪ. Γιατί όσες και δυσκολίες αν είχαμε, τα καταφέραμε και συνεργαστήκαμε πολύ καλά” ανέφερε μεταξύ άλλων, η Τατιάνα Στεφανίδου στην έναρξη της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια του «Μαζί σου» αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της στην έναρξη της εκπομπής, ωστόσο στο τέλος δεν θα μπορούσε να μην πει μερικά λόγια ακόμη και να ευχαριστήσει την ομάδα της, η οποία τη στήριξε και δούλεψε σκληρά στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα.

Read More

And More