Η Τατιάνα Στεφανίδου φωτογραφίζει την κόρη της σε μια πολύ τρυφερή στιγμή στο σπίτι τους!

Μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου να έχει φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο, φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο και να τον αφιερώνει στην οικογένειά της. Όταν δεν χρειάζεται να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ για τις ανάγκες της εκπομπής “Μαζί σου“, η παρουσιάστρια περνάει τον χρόνο της παρέας με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, και τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία.

Μάλιστα, ως λάτρης των social media, δεν είναι λίγες οι φορές που η Τατιάνα έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της μαζί τους. Μια τέτοια, λοιπόν, δημοσίευσε και το μεσημέρι του Σαββάτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, φωτογράφησε την πανέμορφη κόρη της στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία και είναι σαν φίλες, σε μια πολύ τρυφερή στιγμή με τον αγαπημένο σκύλο της οικογένειας. Σ’ αυτη, λοιπόν, απεικονίζεται η Λυδία να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και ο Τόμμυ να έχει… κουρνιάσει την αγκαλιά της.

“Όταν έχεις ένα τέτοιο φίλο, δεν νιώθεις ποτέ μόνος. Πρωινές αγκαλιές για Λυδία και Tommy. #loveisallweneed #family #happinessisadog #appreciatewhatyouhave”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Όταν έχεις ένα τέτοιο φίλο, δεν νιώθεις ποτέ μόνος. Πρωινές αγκαλιές για Λυδία και Tommy. 💕 #loveisallweneed #family #happinessisadog #appreciatewhatyouhave

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Read More

And More