Η Τατιάνα Στεφανίδου στο νέο γραφείο της- Φωτογραφίες

Σε μία δημιουργική περίοδο βρίσκεται η Τατιάνα Στεφανίδου, αφού από το πρωί του Σαββάτου 5/9 είναι στον αέρα το ανανεωμένο TLIFE, που προσαρμόζεται στις προκλήσεις της νέας εποχής, καλύπτει όλες τις ανάγκες των αναγνωστριών, είναι πιο εύκολο στην ανάγνωση, πιο γρήγορο και πιο άμεσο.

Η γνωστή παρουσιάστρια επιμελήθηκε μαζί με τους συνεργάτες της όλες τις λεπτομέρειες της καινούργιας εκδοχής του TLIFE και είναι ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα αλλά και τα θετικά σχόλια που δέχεται, ήδη, από τις πρώτες ώρες που αυτό βγήκε στον αέρα.

Το πρωί της Δευτέρας, η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε στα ανακαινισμένα γραφεία του TLIFE και καλημέρισε τους διαδικτυακούς φίλους της δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από την είσοδο του χώρου.

“Αγκαλιάσατε με απίστευτη αγάπη το … restart του Tlife.gr. Ευχαριστούμεεεε!!! Ακόμη και το κτίριο που στεγαζόμαστε ανακαινίστηκε και έγινε υπέροχο! Θα δείτε περισσότερες φωτό προσεχώς”, σημείωσε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της. 

Read More

And More