Η Θ. Ματίκα μιλά για τον γιο της και αποκαλύπτει: “Πέρασα επιλόχεια κατάθλιψη!”

Η Θ. Ματίκα μιλά για τον γιο της και αποκαλύπτει: “Πέρασα επιλόχεια κατάθλιψη!” | tlife.gr
Για τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της ο ερχομός του γιου της, τη σχέση της με τον Τάσο Ιορδανίδη και την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε μίλησε η Θάλεια Ματίκα σε συνέντευξή της στο περιοδικό “People”.
Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι μετά την εγκυμοσύνη της είχε όλα τα επακόλουθα, όπως είναι τα παραπανίσια κιλά, η επανάκτηση της χαμένης σιλουέτας αλλά και η επιλόχεια κατάθλιψη. “Η εγκυμοσύνη έχει το τίμημά της. Δεν βγαίνεις αλώβητη. Το γυναικείο σώμα καταπονείται”, δήλωσε και συμπλήρωσε: “Όλα με άγγιξαν. Εκεί που οι ορμόνες σου έχουν ανέβει στο ζενίθ, μόλις γεννήσεις, μειώνονται κατακόρυφα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέφτει σε μια περίεργη τρύπα και να έχει συμπτώματα κατάθλιψης. Το βιώνεις ούτως ή άλλως. Αλλά κάθε γυναίκα σε διαφορετικό βαθμό”.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η ίδια παραδέχτηκε πως ο πρώτος μήνας ήταν πολύ δύσκολος και ότι εκείνο το διάστημα χάθηκε και ο πατέρας του Τάσου Ιορδανίδη και όλα αυτά την επηρέασαν πολύ.

Ωστόσο, μιλώντας για το μωράκι της ανέφερε πως θέλει να του δώσει τις σωστές βάσεις, αλλά ξεκαθάρισε: “Τα παιδιά δεν τα κάνουμε για εμάς, πρέπει να πάρουν φόρα για να ανοίξουν τα φτερά τους”.
Τέλος για την οικονομική της κατάσταση και την κρίση εξομολογήθηκε: “Δεν είμαστε πλούσιοι με τον Τάσο. Ό,τι βγάζουμε κάθε φορά το δίνουμε στην επόμενη παραγωγή”.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

READ more