Η θεατρική πρεμιέρα της κόρης του Θοδωρή Αθερίδη! Φωτογραφίες

Με γονείς τον Θοδωρή Αθερίδη και την Ελένη Γκασούκα, η Φωτεινή δεν θα μπορούσε παρά αγαπήσει την υποκριτική τέχνη και το θέατρο. Κι επειδή το μήλο κάτω από την μηλι΄απέφτει συνήθως η μικρή ανερχόμενη ηθοποιός φοίτησε στο Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν και έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις.

Το βράδυ της Τετάρτης μάλιστα έκανε πρεμιέρα στη θεατρική σκηνή του FAUST το έργο «Supernova» μαζί με την ομάδα «ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ» και τον Βασίλη Μαυρογεωργίου. Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε η μαμά της αφού είναι και υπέυθυνη για την χορογραφία της παράστασης.

Λίγα λόγια για το έργο
Κάπου ανάμεσα στη γέννηση και το θάνατο βρίσκεται η ζωή. Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου και η Φωτεινή Αθερίδου, ενώνουν λοιπόν αυτούς τους δύο πόλους της ανθρώπινης ύπαρξης, γράφοντας και σκηνοθετώντας δύο έργα, και δημιουργούν το… SUPERNOVA! Δύο σαραντάλεπτες θεατρικές δημιουργίες, με διαφορετικές ατμόσφαιρες και ξεχωριστό χαρακτήρα η καθεμία, που όμως έχουν κοινό παρανομαστή το χιούμορ! Που ξορκίζει το φόβο και γεμίζει ελπίδα!

Ακόμα παίζουν οι Ιωάννης Καπελέρης, Ιωάννης Μπισμπικόπουλος, Κώστας Σιλβέστρος, Γιώργος Φλωράτος, Φωτεινή Μπακλατζίογλου ενώ το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι τωνΦωτεινή Αθερίδου και Βασίλη Μαυρογεωργίου.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα!

Read More

And More