Η τραγουδίστρια Μαρία Κολοκούρη έχει ανάγκη απο αίμα – Η έκκληση του συζύγου της στο facebook

Η Μαρία Κολοκούρη, η γνωστή ως Tristessa από τους Astarte σε όσους είναι λάτρεις της metal μουσικής, σύζυγος και μητέρα ενός τετράχρονου παιδιού, δίνει μία άνιση αλλά γενναία μάχη να κρατηθεί στη ζωή, παλεύοντας με τη λευχαιμία στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα των Αθηνών.

Όσοι έχετε ομάδα αίματος 0 ρέζους θετικό και θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γ. Γεννηματάς στο οποίο λειτουργεί κέντρο αιμοδοσίας. (Το νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου νοσηλεύεται, για το σαββατοκύριακο και την αργία της Δευτέρας σταματάει τις αιμοδοσίες)

Δες την έκκληση του συζύγου της, Nicolas Maiis, στο facebook:
/

Δυστυχώς, η μοίρα είναι σκληρή και η ζωή ακόμα σκληρότερη στην περίπτωσή μας. Η πολυαγαπημένη μας Μαρία, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση πολεμώντας λεπτό με το λεπτό για τη ζωή της μία μορφή λευχαιμίας. Εμείς, η οικογένειά της, βρισκόμαστε δίπλα της και προσπαθούμε να την κρατήσουμε δυνατή. Οι άνθρωποι που ξέρουν τη Μαρία, έχουν επίγνωση του πόσο δυνατό άτομο είναι και ότι είναι ένα μοναδικό ανθρώπινο ον και πάντα ευγενική προς όλους. Σαν μητέρα, είναι μπάντα στο πλευρό του γιού της και πάντα στέκεται δυνατή για μένα για να με υποστηρίζει. Τώρα είναι η ώρα να σταθούμε εμείς στο πλευρό της, με τη θετική μας ενέργεια και να προσευχηθούμε σε όποιον Θεό πιστεύουμε ή όχι. Κάντε μία αληθινή ευχή βαθειά μέσα από τις καρδιές σας, ώστε η Μαρία να νιώσει όλη την καλή ενέργεια και να πάρει κουράγιο από τις καρδιές σας και να αποκτήσει την ελπίδα που χρειάζεται. Ο γιατρός είπε ότι χρειάζεται ένα θαύμα. Δε ξέρω από ποιόν ή τι, αλλά παρακαλώ προσευχηθείτε για ένα. Η Μαρία χρειάζεται όλη την ελπίδα των καρδιών μας. Εγώ τη χρειάζομαι. Ο γιός μας τη χρειάζεται.

Read More

And More