Συγκλονίζει η ηθοποιός

Η Τραϊάνα Ανανία στο ΤLIFE: “Βίασε τη ψυχή σας και το σώμα σας, μη φοβάστε, αυτός ούτε το όνομά σας δεν θυμάται”

Την Τραϊάνα Ανανία την βλέπουμε στην σειρά του Ant1 “Παρουσιάστε” ενώ κάνει και καριέρα ως τραγουδίστρια με μεγάλη επιτυχία! Η ηθοποιός έχει μιλήσει για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης και για τη δική της εμπειρία λέγοντας: “Όταν ασχοληθώ πιο σοβαρά με το θέμα μου, θα κλείσουν σπίτια, γιατί ουκ ολίγα έχουν συμβεί”

Το TLIFE, επικοινώνησε με την ηθοποιό μετά τις ραγδαίες εξελίξεις η οποία ούσα θύμα, κάνει έκκληση στα θύματα του γνωστού ηθοποιού αλλά και όλους όσοι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης να μιλήσουν και να μη φοβούνται…

Διάβασε όσα δήλωσε στο TLIFE, 

Το ξέρω ότι φοβάστε. Σας νιώθω. Φοβάστε από τότε. Την ενοχή σας και το φόβο σας εκμεταλλεύτηκε.
Εκμεταλλεύτηκε την αθωότητα σας και βίασε τη ψυχή σας και το σώμα σας. Σας έκανε να νιώθετε υπεύθυνοι για το βιασμό σας. Ότι τον αξίζετε. Φτάνει .

Εσείς δε φταίτε σε τίποτα. Είχε την εξουσία, είχε τους συνεργούς του ,είχε την εμπειρία και σας αποπλάνησε. Ήσασταν παιδιά. Μερικοί από σας είστε ακόμα παιδιά. Όμως αυτή τη φορά δεν είστε μόνοι. Πείτε την αλήθεια. Δε θα είστε θύματα θα είστε ήρωες. Όσο δε μιλάτε του δίνετε δύναμη. Αυτός ούτε το όνομα σας δε θυμάται… Ενώ εσείς το δικό του όνομα, το όνομα και το πρόσωπο του βιαστή σας είναι χαραγμένο μέσα σας, πάνω σας και στοιχειώνει τη σχέση σας με το εαυτό σας και τους γύρω σας.

“Έκκληση σε όποιον έχει στοιχεία ή υπήρξε θύμα του ,να παρουσιάσει τα στοιχεία και την αλήθεια του τώρα” είπε η Τραϊάνα στο TLIFE.

Read More

And More