Η Τζένη Μελιτά στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι της – Το μήνυμα που έστειλε για τις γιορτές!

Σε λιγότερο από ένα μήνα έχουμε Χριστούγεννα και σιγά-σιγά οι celebrities “ντύνουν” γιορτινά τα σπίτια τους. Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτούς μας δείχνουν μέσα από τα social media τη διακόσμηση που δημιούργησαν φέτος. Χθες, ήταν η σειρά της Τζένης Μελιτά να μπει σε… christmas mood, αφού στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της και, μάλιστα, χωρίς τον σύντροφό της, Σπύρο Μαργαρίτη, αλλά με ένα πολύ καλό της φίλο.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, ως λάτρης των social media, δημοσίευσε στα InstaStories της ένα βίντεο από τα πρώτα στάδια της προετοιμασίας του δέντρου, στο οποίο την είδαμε με σκουφάκι Άγιου Βασίλη να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την διαδικασία.

Λίγο αργότερα, αφού πλέον όλα ήταν έτοιμα, η ίδια φωτογραφήθηκε δίπλα στο δέντρο κάνοντας μια αστεία γκριμάτσα, την οποία δημοσίευσε στο προφίλ της, σχολιάζοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: “Santa Claus is comin’ to town σε λιγότερο από 1 μήνα!!! Σήμερα, στολίσαμε κι εμείς!!! Να είστε όλοι καλά, με υγεία και με τους αγαπημένους σας ανθρώπους στο πλάι σας!!! Και λίγο άτακτοι…”. Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.

Βέβαια, δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού αργά το βράδυ, λίγο πριν κοιμηθεί, μας έδειξε ολόκληρο το… δημιούργημά της μέσα από τα InstaStories της, φανερά ενθουσιασμένη από το αποτέλεσμα.

Read More

And More